Ördög Nóra: Tudom, hogy nagyítóval figyelik minden lépésemet

Ördög Nóra, TV2, ősz,
Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra blogbejegyzésben reagált az elmúlt hetekben róla megjelent hírekre. A TV2 műsorvezetőjét több alkalommal kritizálták, amiért otthagyta az RTL Klubot és a Rising Star-ért, megjegyzéseket kapott a tehetségkutatóban viselt ruháira, és Sebestyén Balázs is beszólt neki élő rádióadásban. A műsorvezető nem bírta tovább szó nélkül, blogjában üzent.
Vágólapra másolva!

"Ez nem egy kifakadás, még mielőtt bárki is félreértené. Inkább csak egy rövid összegzés, ami ezen a ponton talán fontos lehet, amikor ilyen kiélezett helyzetben állok a színpadon, és tudom, hogy nagyítóval figyelik minden lépésemet vagy azért, mert szeretnek és szurkolnak nekem, vagy azért, mert az ellendrukkereim, és alig várják, hogy a térdüket csapkodhassák kárörvendve" - kezdi bejegyzését.

"Talán kezdjük is rögtön ezzel: hogy bejött-e a csatornaváltás? Igen, köszönöm, nagyon jól érzem magam az új helyemen! A Rising Star nem 'csak' egy szórakoztató műsor, hanem egy teljesen új típusú közösségi élmény, ami rengeteg embert mozgósít hétről hétre! Szeretem a csapatot, akikkel együtt dolgozunk, jó szívvel, jó érzésekkel zajlik a munka, ami különösen fontos nekem. Sokkal, de sokkal fontosabb, mint az arctalan kommentek, a rosszindulatú cikkek vagy a savval átitatott médiakritikák, még mielőtt bárki is azt hinné, hogy ezzel lehet lemérni egy döntés helyességét" - folytatja.

Jól érzi magát az új munkahelyén Fotó: Polyak Attila - Origo

Mint írja, megérintik a kritikák, Sebestyén Balázs beszóláshoz ("Kevés személyiség, nagy hang") pedig csak annyit fűz hozzá, hogy sajnálja, hogy ezt gondolja róla. "Ismer, dolgoztunk együtt, és szerintem jól kijöttünk. A nagy hang stimmel, ilyen vagyok, nehezen fogom vissza magam, ha valami lelkesít. Ez van."

A ruhái miatt is kritikákat kapott a műsorvezető, erről így ír: "Hogy vasárnap este úgy néztem ki, mint egy kirúgott matektanár? Oké, aláírom, hogy aznap megosztó volt a stílusom, de soha ne legyen rosszabb! Külön-külön a frizura és a ruha is tetszett, együtt talán nem működött, vannak ilyen napok is. De kinél nem? És csak a tisztánlátás kedvéért, pontosan ugyanazok az emberek vannak most is velem (fodrász, sminkes, stylist), mint akik az RTLnél voltak. Nagyon szeretem őket, és ők is engem."

Majkával a Rising Star stúdiójában Forrás: TV2

Elege lett abból is, hogy folyton összehasonlítgatják a TV2 és az RTL Klub tehetségkutatóit, szerinte a két szórakoztató műsor jól elfér egymás mellett. "Nem lehetne, hogy inkább arról beszélünk, hogy van egy látványos tehetségkutató, ami minden eddiginél nagyobb teret enged a nézői akaratnak? Hogy itt már a válogatókat is élőben követhetik, tehát felesleges minden összehasonlítás más tehetségkutatókkal? 'Ilyen énekeseket páros lábbal rúgnának ki az X-Faktorból' - innen is. Hiszen ez egyelőre egy válogató. Azzal a különbséggel, hogy itt már ezen a ponton is beleszólhatnak a nézők a verseny alakulásába. Ha valaki nem elég jó, nem megy fel a fal. Ilyen egyszerű. Ha a legjobb 12-ig eljutunk, talán onnan van értelme az összevetésnek. De igazából onnan se. Megfér egymás mellett békében a két műsor. A tehetségek örülhetnek, van több fórum, ahol megmutathatják magukat az országnak. A nézők is örülhetnek: szombat és vasárnap estére is van szórakoztatás."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről