A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Összeverte egymást Aleska és Baukó Éva

Aleska Diamond
Vágólapra másolva!
Sebestyén Balázs sok beteg dolgot forgatott, ez top 3-as volt.
Vágólapra másolva!

A Celeb vagyok, ments ki innen! szerdai adásában bokszmeccsen eresztette össze a stáb a második széria két vadmacskáját, akik egy sportszakmailag, taktikailag tökéletesen értékelhetetlen, áttekinthetetlen hárommenetes küzdelmet mutattak be. Éva a "lábmunka" kifejezést sajátosan értelmezte, azaz lábbal, rúgásokkal próbálta távol tartani szilikonmelleitől a nála aktívabb ellenfelét, ami a bokszban, civilizált országokban általában tiltott, Aleska viszont úgy esett riválisának, mintha az felhörpintette volna a pulton hagyott koktélját, majd kéjes kacajokat hallatva kokettálni kezdett volna a vőlegényével. A volt pornóssal itt olvashat interjút.

Aleska Diamond Forrás: VolgyiAttila.hu

A két lányt csak az akadályozta meg abban, hogy kitépjék egymás haját, hogy kesztyűt kényszerültek viselni, amúgy a „dühös cicaharc" vagy az „ideges kalimpálás" kifejezésekkel lehetett volna leírni a szép tájon felvett csúnya eseményeket. „Én sok beteg dolgot forgattam már, de ez benne van a háromban" – derült Sebestyén Balázs a rúgkapáló, hadonászó lányok láttán, Vadon Jani pedig élete sporteseményeként aposztrofálta a fura dulakodást. Tiszta ütés legfeljebb egy-kettő lehetett, erre kár volt hosszan készülni, edzeni.

Baukó Éva balról Forrás: VolgyiAttila.hu

A harc verbálisan folytatódott a táborban, kiderült, hogy volt egy titkos paktum arról, hogy nem ütik egymás arcát, legalábbis szemből. A szópárbajba beszállt a szintén hamar bepöccenő Cooky, illetve az idegileg erősen terhelt Fekete Pákó, de mivel egyik sem beszéli tisztán a magyar nyelvet, mondandójuknak csak töredékét érthették a táborlakók. A dilinek nem volt vége, a bikinis nők mosdásának közeli és lassított mutatása, azaz szexizmus miatt protestáló hölgynézők kedvéért levetítették, amint a patakban a hiányos öltözetű Bunyós Pityu és a félmeztelen Pars Krisztián egymás hátát mossa vidáman, elégedetten vigyorogva – nos, ez is felírható a hazai tévézés legszürreálisabb pillanatai közé.

Az adás végén kiderült, hogy Nyertes Zsuzsa hagyja el a tábort, nem kell esőben, szélben egy nedves tisztáson vacognia – amikor a nevét meghallotta, úgy felvidult, mintha a nelspruiti plázában akciós krokodilbőr cipőre lelt volna. Nyertes az első két napot gyakori pityergéssel színesítette, azóta voltak jobb percei, de alapvetően szenvedett, úgyhogy jobb lesz neki egy johannesburgi hotelben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!