Sem lélegeztetőgépen, sem kómában nem volt Kozsó

sztárok, Újabb botránykönyv van készülőben, Kozsó
Vágólapra másolva!
A zenész október végén esett át egy komoly agyműtéten, állapotát a beavatkozás után kritikusnak nevezte orvosa, a hírek szerint azóta egy vidéki kórház intenzív osztályán harcol a gyógyulásért. A Pécsi Idegsebészeti Klinika igazgatója, dr. Büki András adott részletes tájékoztatást Kozsó betegségéről és hogylétéről.
Vágólapra másolva!

Az énekes születési rendellenesség miatt feküdt kés alá, hosszú ideje küzdött a fájdalmakkal, a beavatkozás elkerülhetetlen volt. Orvosa elmondta, hogy a kockázatos műtétet két lépcsőben végezték el, ugyanis a problémás ér újra vérezni kezdett. "Sajnos az már biztos, hogy emiatt Kozsó felépülése hosszabb időt vesz igénybe. Az viszont viszonylag jó hír, hogy az énekes nem volt sem kómában, sem lélegeztető gépen" - árulta el.

Ez nem jelenti azt, hogy minden rendben van, Kozsó még nincs túl a nehezén. "A legsúlyosabb típusnál a betegek 60 százaléka meghal, a legkisebb kockázatúnál 99 százalékos a gyógyulási arány" - részletezte a Borsnak a betegég alfajait. Dr. Büki szerint van remény az énekes teljes felépülésére, de nem tudni, ez mennyi időt vesz igénybe.

Az újabb hírek szerint nem volt kómában Kozsó Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről