A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ha unalmas a házastársi szex, jól jön a bilincs

Együttlét
Vágólapra másolva!
Az Együttlét című új sorozat jópofa, szórakoztató, de új fejezetet nem kap a tévétörténelemben.
Vágólapra másolva!

A napokban rajtolt sorozatban adva van egy páros, Mark Duplass (Brett Pierson) és Melanie Lynskey (Michelle, mint Brett felesége) alakítják őket. Hozzájuk költözik időlegesen Alex (Steve Zissis alakítja), az állástalan színész, akinek göndörben épp az élete, illetve Tina (Amanda Peet), aki Michelle testvére, aki – elvileg - szintén csak átmenetileg időzik a nagy házban.

Négy felnőtt - egy fedél alatt Forrás: HBO

Az HBO szériája ezt az összesodródott négyest mutatja be, kifejezetten hétköznapi, de inkább humoros, semmint drámai jelenetekkel. A négy fő karakter egyike sem igazán boldog, nem kiegyensúlyozott, a helyét keresi. A házaspár szexuális élete romokban: az első részben a nő rajtakapja a férjét egy reggeli önkielégítésen, majd a férj nyit be akkor, amikor az asszonyka - csipeszekkel a mellbimbóin – épp maszturbál. A második részben jön a bilincs, lakat, amivel az ifjú feleség feldobná az együttlétet, de ez sem hozza el a várt vadságot és bujaságot a kapcsolatba.

Tina egy picit ideges Forrás: HBO

A családi vígjátéksorozat inkább a Modern családhoz áll közel, semmint az aláröhögős szitkomokhoz, és kellő írói fantázia esetén évekig ellehet az HBO-n, ha a karaktereket megszeretik a nézők: Michelle kedves sutaságát mindenesetre könnyebb lesz, mint Tina rámenősségét és nagyszájúságát (és az is érdekes, miért választott a stáb két olyan színésznőt testvérnek, aki semmiben nem hasonlít a másikra: sem fejforma, sem szemszín, semmi). Alex sokkal inkább komédiás arc, mint karót nyelt, merev barátja, Brett, aki a kis perverzióval feldobott szexjelenetet is tönkreteszi folyamatos pofázással vagy ripacskodással, így kettőjük közül az előbbi lehet húzófigura.

A strandos jelenet legalább vidám Forrás: HBO

Az Együttlét (Togetherness) semmiképp nem formabontó próbálkozás, de heti 20-25 percben kellemes szórakozást, ellazulást biztosíthat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!