Londoni vacsora Budapesten
Korábban is érdekelte a sütés és a főzés, de igazán csak 30 éves korától foglalkozott gasztronómiával, ma már egy egyre népszerűbb gasztro-projekt tagja. "Két éve foglalkozom a Globalista Konyhával, ennek a munkának minden percét élvezem. A projekt lényege, hogy utazás nélkül bele tudjunk kóstolni például a Közel-Kelet országaiba, Thaiföldbe, Dániába vagy éppen ezek izgalmas keverékébe. Vendégszakácsokat hívunk Londonból, így akik eljönnek a rendezvényeinkre, igazi ételkülönlegességeket kóstolhatnak meg. Thai, arab, török-ciprusi, angol, lényegében az összes ismert ízt elhozzuk a közönségnek, a szakács, a menü, a helyszín és a borok mindig változnak."
"Amikor utazunk, kóstolni szeretnénk, ízlelni, mert mindennek megvan a miértje, hogy miért ott és miért azt eszik az emberek. Az élmény egyszerűen így kerek. A jó helyeket egyszerre könnyű megtalálni, hiszen az interneten temérdek információ elérhető, és nehéz is, mert nem mindig megbízható a konyha, és ha sikerül, akkor sem biztos, hogy bejutunk, vagy meg tudjuk engedni magunknak. Ebben segít a Globalista Konyha, hogy utazás nélkül megízlelhessük a világot. Azt szoktuk mondani, hogy Londonban vacsorázunk, Budapesten"- részletezte.
Hiányzik neki a tévézés
Néhány éve egy cukrász iskolát elvégzett hobbiból, izgalmasnak találja a konyhaművészetet, mégis szívesen visszamenne a tévéhez. "Imádtam ott lenni, és mindig imádni is fogom. Jó lenne egy rám szabott műsort vezetni, nagyon élvezném. Leginkább egy beszélgetős, nevetős műsorban látom magam, mint amilyen a Reggeli volt az RTL Klubon, vagy egy olyan, mint Jimmy Fallon esti show-ja Amerikában vagy Ellen DeGeneres műsora."
"Első lányom születése előtt hagytam ott először a képernyőt, ennek már lassan 12 éve, aztán visszamentem pár évvel a születése után, majd megszületett a második lányom és utána rádiózni mentem a Neo FM-en, ami azóta meg is szűnt. Jelenleg két kislányunkat neveljük a férjemmel, Natasa hatodikos, Liza pedig ősszel kezdte a második osztályt"- mesélte.