A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Számos újdonság a Telekomnál

tévé, tévéképernyő, média
Vágólapra másolva!
Egyszerűbb, átlátható és egységes minicsomag-kínálattal, valamint új csatornákkal, bővülő HD-kínálattal várja a képernyők elé a nézőket a Telekom.
Vágólapra másolva!

A Telekom TV új előfizetői két, egymástól tematikában jól megkülönböztetett minicsomag közül választhatnak, hogy még teljesebb legyen az otthoni tévézés élménye. A vadonatúj „Nagyvilág" csomagba 20 darab „infotain" jellegű – híreket, ismeretterjesztő műsorokat, zenei csatornákat és idegen nyelvű műsorokat nyújtó – csatorna került. A másik, 18 csatornát tartalmazó „Filmvilág" csomagban pedig a filmek és a mesék iránt érdeklődők találhatják meg kedvenc programjaikat.

A csatornák tematikus rendszerezésén túl a minicsomagok választéka is megnégyszereződött. A Nagyvilág részeként látható a Travel Channel és a Food Network, egy háziasszonyokat megcélzó nemzetközi gasztrocsatorna.

Forrás: AFP

A Filmvilág minicsomag újdonsága a számos rajzfilm- és animációsorozat otthonaként szolgáló Cartoon Network, a gyerekek számára könnyed szórakozást és oktatást nyújtó Boomerang, valamint a már megszokott comedys humor kicsit extrémebb változatát biztosító Comedy Central Extra csatorna.

A két új minicsomag mellett a kínálatban az HBO csomag (HBO PAK és HBO MAXPAK), a felnőtt-tartalmat nyújtó Nightlife csomagok, a komolyzenei műsorokat kínáló Classica, valamint a Fishing & Hunting önállóan választható csatornák változatlanul elérhetők maradnak.

A Telekom minden tévés platformján a kínálat részévé tette a Universal Channel és a frissen induló Galaxy filmcsatornákat. Ezenkívül a kábeltévé- és az IPTV-előfizetők a Fix TV adásait is nézhetik.

A Telekom bővítette a Családi+HD díjcsomag kínálatát is. A digitális kábeltévé- és az IPTV-nézők számára újabb négy csatorna (RTL II HD, a Cool HD, a Film+ HD, a Natgeo Wild HD) válik elérhetővé, és ezzel immár 21 HD-csatornát élvezhetnek változatlan áron a Családi+HD csomag előfizetői. A Sat TV Családi+HD kínálatában a négy új HD-csatornán kívül a Duna HD, a Duna World HD, az ATV HD, a Sport 2 HD, az Eurosport 2 HD, valamint a MTV Live HD is láthatók lesznek, így a Telekom minden digitális tv-szolgáltatásában azonossá válik a HD-portfólió. További információ a www.telekom.hu oldalon érhető el.

Az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. kizárólagos tulajdonosa a Magyar Telekom Nyrt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!