A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Damu Roland visszatérhet a tévébe, a színházba?

Légy képben, Neje miatt költöznie kell Damu Rolandnak
Vágólapra másolva!
A Jóban Rosszban volt producere nem zárta ki, hogy visszavenné a színészt, de azóta már nem Nagy Tamás Grande a főnök a TV2-es szappanoperánál. Egykori párja, Palácsik Tímea viszont közben Vajna Tímea lett, Andy Vajna pedig érdeklődést mutat a TV2 iránt. Van esélye Damunak visszatérni a tévébe, szinkronba, színházba?
Vágólapra másolva!

Április közepén szabadulhat Damu Roland, aki 2014 végén már öt napot töltött el szabadlábon a családjával. A lapok akkor még csak egynapos kimenőről tudtak. Ügyvédje vitte haza a börtönből, az első kinti napját favásárlással, karácsonyfa-díszítéssel töltötte.

Damu, aki nagyinterjút nem akar adni, már jelezte, hogy visszatérne a színházba, tévébe, de alighanem nehezebb dolga lesz, mint Stohl Andrásnak. Stohl ugyan nagyon foglalkoztatott színházi ember, de tévéműsort azóta sem kapott az RTL Klubon: a csatorna szerint nem a népszerűségi felmérések mutatnak aggasztó eredményt, pusztán arról van szó, hogy nem volt olyan show-juk, amire épp Stohl kellett volna.

Forrás: Origo

A Jóban Rosszban színészének esete bonyolultabb, és nem lesz könnyű visszatérnie a szakmába. A szappanopera volt producere az Origónak korábban azt mondta, hogy Damu szorgalmas, igyekvő munkatárs volt, adott esetben visszavenné, ha a sztori is úgy kívánja. Nagy Tamás azonban azóta már nincs a produkciónál, ugyanakkor Andy Vajna nevét egyre többet hallani a TV2-vel kapcsolatban, mint potenciális vevőét. Vajna pedig annak a Palácsik Tímeának a férje, aki feljelentette Damut.

A Jóban Rosszban egykori sztárját 2012 márciusában négy és fél év börtönbüntetésre ítélték barátnője, Palácsik Tímea bántalmazásáért és megerőszakolásáért. A színész példás magaviselete miatt kedvezményeket kapott, ezért szabadul korábban.

Szavazzon!

Van esélye Damu Rolandnak a showbizniszben?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!