A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Meghalt, de egyszer csak felbukkant a kisváros határában

Les Revenants
Vágólapra másolva!
Szeptember 28-án folytatódik az elmúlt évek egyik leghatásosabb európai sorozata, a francia Les Revenants: itt egy friss előzetes hozzá.
Vágólapra másolva!

Hosszú idő után folytatódik a a Les Revenants című francia széria, amely egy határozottan jól megkomponált, az amerikaihoz képest viszont lassú évaddal lepte meg az európai szériák kedvelőit.

A történet, amelyben igen kevés a napsütés és a kacagás, alapvetően emberi, morális kérdéseket feszeget, súlyos és megmagyarázhatatlan helyzet elé állítja egy világtól eldugott kisváros lakóit. A sztori szerint sorra tűnnek fel a településen olyan emberek, akik jó pár évvel korábban elhunytak, és akiket el is temettek becsülettel.

Ők azonban nem klasszikus értelemben vett zombik,

nincs rothadó pöcegödör szaguk, nem darabos a mozgásuk, mint egy skót hátvédé, és a tekintetük sem vizenyős, bamba, mint egy átmulatott éjszaka utáni celebé, hanem épp ellenkezőleg. Épp olyanok, mint amilyenek öt-tíz-húsz éve voltak, nem öregedtek, egyben vannak, csak épp nem emlékeznek arra, mi történt velük, meghaltak-e, vagy hogyan haltak meg.

A kérdés az első részekben az volt, ki tudná boldogan újra ölelgetni volt párját, lányát, apját, ha már egyszer elhunyt? Mit lehet tenni ilyen esetben?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!