Mozgalmas résszel folytatódik a Da Vinci démonai

Da Vinci démonai
Vágólapra másolva!
Oszmán hajóhad Otranto városa ellen, elkeseredett, de dacos főhős, ellopott találmányok és dinamikus vérontás – az amerikai premier után rögtön láthatják a sorozat folytatását a magyar nézők is.
Vágólapra másolva!

A Da Vinci démonai az eddigi ábrázolásoktól eltérően a fiatal, huszonéves Leonardót, valamint a művész fordulatokban gazdag életét mutatja be. A sorozat alapjául szolgáltak da Vinci feljegyzései és híres naplója, a Codex Atlanticus. A leírásból azonban több ezer oldal hiányzik, így azt, hogy miként élt a művész 28 és 32 éves kora között, homály fedi: a sorozat ezt az időszakot is feldolgozza, melyben valóság és fikció találkozik.

Forrás: © 2015 Tonto Films

A cselekményt kusza szerelmi viszonyok, szenvedély, ármánykodás, a jó és a rossz harca szövi át. A 15. század Firenzéje teljesen új köntösben tárul elénk, és a vallás által irányított világban a tudás felszabadításáért küzdő Leonardo reneszánsz zseniből modern hőssé emelkedik.

Da Vinci démonai Forrás: FOX

A Da Vinci démonai második évadában kiderült, miként fonódik össze a művész élete és munkássága a Medici-családdal, és a történet során Leonardóval (Tom Riley) Firenzétől egészen Peruig utaztunk. A sorozat legújabb, harmadik évada ott folytatódik, ahol da Vinci világa épp összeomlani készül: Otranto városában, melyet az Oszmán Birodalom ostromol. A törökök a csatatéren da Vinci saját fegyvereit vetik be a feltaláló ellen, melyek terveit egyik bizalmasa rabolta el tőle.

Da Vinci démonai Forrás: FOX

A Da Vinci démonai 3. évada az amerikai vetítést követően 24 órán belül a magyar FOX csatornán is látható lesz, október 25-én debütál hazánkban, és számos más országban a FOX csatornán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről