Már januárban kezd Jakupcsek utódja

novodomszky éva
Vágólapra másolva!
Hamarosan forgatnak, a Ridikül brand megmarad – tudtuk meg belső forrásból. Más műsorokat is érintenek az átalakítások.
Vágólapra másolva!

Novodomszky Éva napokon belül forgathat, mivel az MTVA már januárban szeretné visszahozni a képernyőre a Ridikült. Az új műsorvezető korábban már volt vendég ebben a műsorban, sok más programban szerepelt (Család-barát, Balatoni nyár, Aranyág, 6 órai tea, Miss World), így semmiképp nem számít rutintalannak.

Novodomszky Éva Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Jakupcsek menesztése sokkal inkább anyagi, pénzügyi döntés volt, semmint szakmai, hiszen csoportos leépítés keretein belül közel 130 dolgozónak szűnik meg az állása az MTVA-nál. Úgy tudjuk, más műsorokat is érint a megszorítás, így Bagi és Nacsa is kisebb gázsiért dolgozik idén, illetve A Dal című ötrészes show-t is kisebb összegért állítják elő. A közmédiánál idén az M1 és az M4 viszi el a legtöbb pénzt, ezért lehet a spórolás a Duna TV-n: de közben új sorozat is indul még a héten.

A tévéiparban egyáltalán nem egyedi eset, hogy műsorvezetőt cserélnek,

hacsak nem eleve a sztár nevét viseli (Összezárva Friderikusszal, Balázs show, Mónika, Gálvölgyi show). Képernyőst, műsorvezetőt cserélt egy év után a Heti hetes, de ami elképzelhetetlen volt, az is megtörtént: Vágó István helyett a Legyen ön is milliomos!-t más kapta, előbb Fábry, majd Friderikusz. Az Éden Hotel nemcsak, hogy Horváth Éva helyett behozta Berki Krisztiánt, de csatornát is cserélt, és az Áll az alkunál is volt váltás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről