Sarah Graham író és szakács, a TV Paprika legújabb sorozatának műsorvezetője Zimbabwében,
egy vadrezervátumban nőtt fel, oroszlánok és elefántok társaságában.
A szabadban húsz különböző menü készül. Sarah egykori otthonában, a vadrezervátumban az ínycsiklandó édességeken túl többek között tök fánk, quinoa-reggeli, ricotta bruschetta balzsamecetes gombával és frissen fogott helyi tenyésztett hallal, eper és avokádó saláta parajjal, baconnel, gorgonzolával és pekándióval. Ugyanitt készül majd fűszeres csirkemáj valamint lassan főtt kecske ragu sörös bacon-ös gombóccal.
Zambia, Karoo, Gondwana, Knysna-öböl és a Busman-szikla adják a hátteret a gasztroblogger főzéseihez, aki Johanessburg mellett egy archeológusokból álló csoport számára is készít vacsorát. Fokvárosba érve egy helyi séffel, helyi és nemzetközi alapanyagokból főz, majd utazása végén egy szerény, ámde stílusos ünnepi lakomát készít családja és barátai számára.
Dél-Afrika minden szegletét bejárja a 20 részes sorozat.
A Szafarikonyha február 29-én rajtol a TV Paprikán.