Oroszlánok és elefántok közt élt a TV Paprika szakácsa

Szafarikonyha
Vágólapra másolva!
Afrika ételeit ismerhetik meg a TV Paprika nézői, rajtol a Szafarikonyha: a hagyományos ételeken túl a műsorvezető kedvenc helyei is képernyőre kerülnek a szafariktól a Viktória vízesésig, Johannesburgtól Fokvárosig.
Vágólapra másolva!

Sarah Graham író és szakács, a TV Paprika legújabb sorozatának műsorvezetője Zimbabwében,

egy vadrezervátumban nőtt fel, oroszlánok és elefántok társaságában.

A Szafarikonyha műsorvezetője vadrezervátumban nőtt fel Forrás: De Leça Photography/Ricardo Joao De Leca

A szabadban húsz különböző menü készül. Sarah egykori otthonában, a vadrezervátumban az ínycsiklandó édességeken túl többek között tök fánk, quinoa-reggeli, ricotta bruschetta balzsamecetes gombával és frissen fogott helyi tenyésztett hallal, eper és avokádó saláta parajjal, baconnel, gorgonzolával és pekándióval. Ugyanitt készül majd fűszeres csirkemáj valamint lassan főtt kecske ragu sörös bacon-ös gombóccal.

Húsz étel készül majd Forrás: De Leça Photography/Ricardo Joao De Leca

Zambia, Karoo, Gondwana, Knysna-öböl és a Busman-szikla adják a hátteret a gasztroblogger főzéseihez, aki Johanessburg mellett egy archeológusokból álló csoport számára is készít vacsorát. Fokvárosba érve egy helyi séffel, helyi és nemzetközi alapanyagokból főz, majd utazása végén egy szerény, ámde stílusos ünnepi lakomát készít családja és barátai számára.

Különös helyszíneken forgattak Forrás: De Leça Photography/Ricardo Joao De Leca

Dél-Afrika minden szegletét bejárja a 20 részes sorozat.

A Szafarikonyha február 29-én rajtol a TV Paprikán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!