Négyszáz éve tűntek el, most kerülnek elő

Amerikai Horror Story
Vágólapra másolva!
Kikerült pár kép az Amerikai Horror Story forgatási helyszínéről, az egyik azt sejteti, hogy a hatodik évad egy 1590-ben eltűnt kolónia történetét idézi meg.
Vágólapra másolva!

A TMZ szerzett pár képet az Amerikai Horror Story hatodik évadának forgatási helyszínéről, ezek alapján nagyon úgy tűnik, hogy az új etap a gyarmati időkben fog játszódni.

Az egyik kép különösen sokat árul el, hiszen egy fát mutat, amelynek törzsébe a "croatoan" szót vésték – ennyi nyomot találtak az 1590-ben eltűnt Roanoke kolónia után.

Lady Gaga a folytatásban is benne lesz Forrás: FX

A telepesek vezetőjének vissza kellett térnie Angliába, és mire újra az Egyesült Államokba érkezett, a kolónia tagjait már nem találta sehol, csak a "croatoan" szó maradt utánuk.

Ez valószínűleg a mai Hatteras-szigetre utalt, annak a neve volt régen Croatoan, a telepeseknek azonban ott sem bukkantak a nyomára – annyi látszott csak, hogy valószínűleg önszántukból távoztak, nem voltak harcra utaló nyomok.

Nem ez lenne az első alkalom, hogy az Amerikai Horror Story készítője, Ryan Murphy valós történethez nyúl, a legutóbbi, Hotel alcímű évadban is volt rá példa.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről