Először a BBC cukrászversenyében, a Sütimester zsűritagjaként tűnt fel, számos sorozata már nálunk is látható. A Food Network tévécsatornán most indul a új műsora, betekinthetünk a pékségek kulisszái mögé.
Paul többek közt Párizsban kalauzolja nézőket. Megmutatja, hogyan lehet megállapítani, hogy egy bagett tökéletes-e, és milyen egy igazi florentin. Nápolyban láthatunk kitörő Vezúvot szimbolizáló tortát, és baba nevű süteményt, ami tocsog a rumos-cukros szirupiban, de a műsorvezető szerint nagyon finom, és szó esik az igazi pizzáról is.
Madridban megnézi a helyi piacok színes kínálatát, így a képernyőről megismerhetjük a város legrégibb pékségét, az Antigua Pasteleria del Pozot, és a churros készítési módját. Kiderül, hogy Paul bármennyire is tapasztalt pék, ennek a csokiba mártandó tésztának nem igazán mestere.
A műsorvezető a további epizódok során többek közt Miami, München és Koppenhága kulináris remekeit is bemutatja.
Paul Hollywood és a város ízei – szeptember 22-től csütörtökönként dupla részekkel megy a Food Networkön.