Kezdetben jó kalandként gondolt a műsorra, de a verseny alatt végig arra koncentrált, hogy minél tovább eljusson, és a legjobbak közt végezzen.
„A munkáimat projektalapokon szervezem, így a forgatások időszakára kipörgettem mindent, csak A konyhafőnök-re koncentráltam. Itt nem arra gondolok, hogy a forgatás után receptkönyveket bújtam, hanem amikor hazamentem, lazítottam, feltöltődtem, hogy másnap ismét a legjobb formámat hozhassam. A pihenőidőmben kirándultam, sétáltam a városban, piacra jártam, és új ízeket fedeztem fel különböző éttermekben” – mesélte.
A finálé napján úgy érezte, hogy meg fogja nyerni a szériát, az utolsó megmérettetésben olyan ételeket készített, amikben nagyon bízott. „A desszert például saját találmány, én fejlesztettem ki pár éve, és éreztem, hogy nyerő lesz.”
„Márk erős ellenfél volt! Ezt a fináléban is éreztem, amikor a zsűri kóstolt, tudtam, hogy fej-fej mellett haladunk. Egyébként mi ketten az utolsó napokban nagyon összehangolódtunk. Együtt ebédeltünk, ugyanazt ettük, az öltözőben is együtt voltunk, zenét hallgattunk, cserélgettük a séfkabátjainkat, lelkileg is egy hullámhosszura kerültünk. Összességében bajtársi küzdelem volt a miénk, és nem nevezném harcnak, nem akartuk legyőzni a másikat, csupán a legjobb formánkat akartuk hozni” – mesélte az utolsó versenynapról.
A tízmilliós nyereményből szeretné létrehozni a saját farmját, ahol kecskét tartana, és szőlővel, borászattal foglalkozna.
Egy olyan helyet szeretnék, ahol nyugalom, harmónia és jó levegő vesz körül.
Szeretnék a gasztronómiai világában tevékenykedni. A gasztronómia sok területét megjártam már, és a megszerzett tudásomat szeretném kamatoztatni.”