A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Nem szűnik meg a komika műsora, csak hosszú szünetre megy

Amy Schumer
Vágólapra másolva!
A nőgyűlölő posztjai okán szalonképtelenné vált írója miatt szintén támadott Amy Schumer, az Inside Amy Schumer című szkeccsszéria sztárja Twitter-oldalán nyugtatta meg a rajongóit a műsor jövőjét illetően – már ha szavai megnyugtatásnak számítanak.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a népszerű, magát feministának valló komika nemrégiben kissé rejtélyes Twitter-üzeneteiben arra tett utalást, hogy nem csinálják tovább a műsort, ezért annak nincsenek a továbbiakban írói, így nem írója többé a botrányba keveredett Kurt Metzger sem.

A komika idén januárban Forrás: Mark Ralston / AFP

Az Inside Amy Schumer egyik írójaként ismert Metzger akkor vált szalonképtelenné, amikor néhány Facebook- és Twitter-posztban is nőgyűlölő megjegyzéseket tett azzal kapcsolatban, hogy egy humoristakollégáját több nő nemi erőszakkal vádolja, ami miatt az illető tiltólistára került egy komikusokat tömörítő neves szervezetnél.

Twitter-oldalán Schumer egyúttal el is határolódott az írótól („Szomorú vagyok, és nagyot csalódtam Kurt Metzgerben. Ő a barátom, és egy nagyszerű író, de nem is tudnám ennél jobban elítélni legutóbbi akcióját"), most azonban kiderült, hogy a sztorinak még nincs vége.

A színésznő tovább árnyalta az Inside Amy Schumer megszűnésével kapcsolatos híreket azzal, hogy legutóbb a következőket tweetelte:

A Comedy Central nagyszerű otthont biztosít a számunkra, ahol nem is lehetnénk boldogabbak. De most turnézom. Csinálom a stand-up show-imat és az írói karrieremre koncentrálok, még legalább a jövő évben végig.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!