Tartott a Jimmy-musicaltől Zámbó fia, de már zajlanak a próbák

zámbó krisztián
Vágólapra másolva!
17 éve halt meg Zámbó Jimmy, ennek apropóján készül egy zenés előadás róla.
Vágólapra másolva!

„Pintér Tibor, Tenya keresett fel két éve ezzel az ötlettel. Én először nem értettem. Ez pihentetve lett, de négy hónapja felkeresett újra, és minden készen áll. Kicsit féltem attól, hogy belemegyünk a halála történetébe, de végül nevettem a szinopszison. Csodás lesz, február 3-án mutatja be" – mondta a musicalről Zámbó Krisztián.

Forrás: Facebook / Zámbó Krisztián

„Tenya felkért arra, hogy szerepeljek, én viszont azt kértem, hogy legyünk profik, és igazi színészeket hívjunk meg az előadásra. Egy hete mennek a próbák. A szinopszist pedig én olvastam először!" – tette hozzá a Reggeliben.

Nemrég Tóth Andi nevét emlegették a lapok a musical kapcsán, de kiderült, hogy nem sok alapja van, csak kacsa. Állítása szerint Pintér nem hívta fel ezzel a kéréssel, szóba sem került Jimmy, csak az - még a Celeb vagyok, ments ki innen! reality alatt, és inkább viccből - hogy Pocahontast eljátszaná-e. „Utána felhívtak újságírók, hogy játszom-e a Jimmy musicalben. De nem valószínű, hogy belekezdenék megint egy szerepbe" - mondta akkor X-faktor nyertese.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről