Visszahozza látványos, kalandos műsorát a TV2

ázsia expressz
Vágólapra másolva!
Idén jön az Ázsa Expressz, új útvonalon, új arcokkal.
Vágólapra másolva!

Az első Ázsia Expresszt Ördög Nóra vezette 2017-ben, a szereplők Ambrus Attila és Berki Krisztián, Cseke Katinka és Pallavicini Zita, Gaál Noémi és Németh Lajos, Kárpáti Rebeka és R. Kárpáti Péter, Kulcsár Edina és Szabó András "Csuti", Megyeri Csilla és Molnár Zsolt, Muri Enikő és Fésűs Nelly voltak, párban utaztak az új helyszínekre. Sok emlékezetes, vicces vagy megható pillanat után az Ambrus-Berki páros nyerte a műsor első évadját.

Forrás: TV2

A szépséges, egzotikus helyszíneken forgatott, utazós reality idén folytatódik, erről is mesélt Fischer Gábor programigazgató. "Sok produkción dolgozunk, a tavaszi szezonban a Legyen Ön is Milliomos! után visszatér a Pénzt vagy éveket! című vetélkedő a következő évaddal.

de nem tart a végtelenségig, ezért már készítjük elő a következő műsorokat. Még a tavaszi szezonban képernyőre kerül a Bezár a bazár! következő etapja. Még idén visszatér az Ázsia Expressz, egy teljesen új útvonalon, Srí Lankán és Indián halad majd keresztül, így a sztárpárok igazán egzotikus helyszíneken fognak a próbatételekkel megküzdeni" - nyilatkozta a Sorozatwikinek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről