Özvegye szerint Bujtor István sokszor üzen neki

Bujtor István
Vágólapra másolva!
Nem kell új férfi az életébe.
Vágólapra másolva!

Bujtor István 67 évesen, tíz éve halt meg, emléke előtt négynapos filmfesztivállal tisztelegnek Balatonszemesen. A szombati megnyitón közel százan vettek részt, többek közt a színész gyermekei, Anna (40) és Balázs (44), valamint özvegye, Judit is – írta a Blikk.

Bujtor István Forrás: MTV

A lapnak elmondta, hogy nem keresett új társat soha: „Sok barátom ajánlotta, vegyek kutyát, utazzak el, de egyiket sem akartam. Még mindig kérdezik, miért nem ismerkedem és keresek másik társat?

Sosem találnék még egy olyan embert, mint amilyen István volt, így elfogadtam, hogy amíg élek, egyedül maradok, számomra nincs újrakezdés."

Ráadásul hiszem, attól, hogy a test elmegy, a lélek itt marad. István velem van mindig, sokszor üzen nekem, érzem, nem hagyott el. A célom az lett, hogy ápoljam az emlékét, amit a Tihanyi Szabadtéri Játékokkal úgy érzem, meg is tettem. Együtt kezdtük több mint tizenöt éve, és szerintem büszke lenne arra, ahogy ma működik – tette hozzá.

----------------

Bujtor István talán legismertebb filmje a Pogány Madonna volt, ügyesen vette át a Bud Spencer-féle Piedone-filmek hangulatát, a sztorit a Balaton partjára helyezte, ettől pedig még inkább magáénak érezhette a mozilátogató, tévénéző. De mi volt az angol ékszerész neve, hány fröccsöt kapott Matuska, mit kapott enni Kardos doktor? Tesztelje tudását ezzel a kvízzel!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről