45 évesen öngyilkos lett az Emmy-jelölt Silvio Horta

Vertical ACTOR ACTRESS ENTERTAINMENT
(FILES) In this file photo taken on February 22, 2008 Actor Silvio Horta attends the 11th Annual Impact Awards Gala at the Beverly Wilshire Hotel in Beverly Hills, California. - Silvio Horta, creator of ABC’s popular series "Ugly Betty," was found dead in a Miami motel room on January 7, 2020, in an apparent suicide Variety reported. He was 45. A representative for Horta confirmed his death, but declined to comment on the nature of it. (Photo by Valerie MACON / Getty Images North America / AFP)
Vágólapra másolva!
Öngyilkos lett az Ugly Betty (Ki ez a lány?) és más sorozatok, filmek alkotója, Silvio Horta.
Vágólapra másolva!

Miamiban egy motelszobában találtak rá a 45 éves Silvio Horta holttestére: a jelek szerint öngyilkos lett, a Variety úgy tudja, hogy egy pisztollyal végzett magával.

Silvio Horta Forrás: AFP/2008 Getty Images/Valerie Macon

Az író és producer 1998-ban, a Rémségek könyvé-vel kezdte a karrierjét, legismertebb munkája azonban az Ugly Betty (vagyis a Ki ez a lány?) volt, egy kolumbiai telenovella amerikai változata. A sorozat Golden Globe-ot is kapott, Hortát pedig Emmy-díjra jelölték érte.

A széria főszereplője, America Ferrera így búcsúzott kollégájától az Instagramon:

Horta a The Chronicle és a Jake 2.0 – A tökéletes ügynök című sorozatokon is dolgozott, utolsó munkája a The Curse of the Fuentes Women volt 2015-ben, de abból csak a pilot készült el.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről