Köztük lehet a jövő tévésztárja: friss arcok 2019 sorozataiból

Maya Hawke a Stranger Thingsben
Vágólapra másolva!
2019-ben a világsztárok, ismerős színészek mellett rengeteg új vagy kevéssé ismert arc is megjelent a tévében, akikre érdemes lesz a jövőben is odafigyelni. Az Eufória vagy A társadalom több izgalmas szereplővel szolgált, de például Uma Thurman és Ethan Hawke lányát is hamar megszerettük. Bemutatunk tíz fiatal tehetséget a tévéből, akitől kíváncsian várjuk a következő dobást.
Vágólapra másolva!

Barbie Ferreira (Eufória)

Forrás: HBO

Az Eufória egy kemény tinisorozat – rengeteg droggal és szexszel –, a Zendaya vezette szereplőgárdában több tehetséges fiatalt láthattunk. Ferreira egy vagány plus size modell, aki korábban a Válás két részében játszott, itt kapta első komolyabb szerepét: egy olyan lányt alakít, aki folyton rosszul érzi magát a túlsúlya miatt, mígnem rájön, hogy vannak férfiak, akik kimondottan a telt nőket szeretik. A karaktere webkamerán keresztül sok mindenre hajlandó, aminek egy részét láthattuk is – vagyis a színésznő is elég bevállalósnak tűnik, lehet rá durvább szerepeket is osztani.

Alex Fitzalan (The Society)

Forrás: Netflix

A The Society, vagyis A társadalom szintén egy csapat középiskolásról szól, akik valamilyen misztikus oknál fogva egyedül maradnak a régi kisvárosukban, felnőttek nélkül kell létrehozniuk egy működő társadalmat. Fitzalan egy olyan srácot alakít, aki a normális életben menő és gazdag volt, az új helyzetben – némi bulizás után – depresszióba zuhan, majd ismét talpra áll, vezetői szerepre pályázik. Az érzelmek egész skáláját eljátszó színészt a sorozat előtt a Slender Man: Az ismeretlen rém-ben láthattuk, előtte csak rövidfilmekben és tévéfilmekben szerepelt.

Maya Hawke (Stranger Things)

Forrás: Netflix

Ethan Hawke és Uma Thurman lánya volt az egyik új szereplő, Robin a Stranger Things harmadik évadjában, ami a híres apukát is arra ösztönözte, hogy egy szívhez szóló bejegyzést tegyen ki az Instagram-oldalára. A színész azt írta, Mayára talán sokan nem figyeltek fel a Kisasszonyok BBC-s adaptációjában vagy épp korábban, a gimis színdarabokban és a Julliardon, eljött viszont az ideje, hogy most már mindenki megismerje a nevét. Talán így is lesz, hisz a Volt egyszer egy Hollywood-ban is kapott egy kisebb szerepet, és énekesnőnek sem utolsó.

Cristina Rodlo (Terror)

Forrás: AMC

A mexikói színésznő 2011 óta rendszeresen szerepel dél-amerikai produkciókban, 2019-ben azonban már két amerikai sorozatban is láthattuk, a Too Old to Die Young mellett a Terror második évadjában is benne volt. Elképzelhető, hogy a jövőben már párhuzamosan fog játszani spanyolul és angolul, 2020-ban már biztosan benne lesz két produkcióban: egy mexikói filmben, az El Vestido De La Novia-ban és egy amerikai sorozatban, a 68 Whiskey-ben.

Ncuti Gatwa (Sex Education)

Forrás: Netflix

A Sex Education (Szexoktatás) című tinisorozat főszereplője, Asa Butterfield a maga 22 évével is már veteránnak számít, hisz 2006 óta folyamatosan képernyőn van, ő játszotta például A leleményes Hugo címszerepét is. Miután új sorozata a nézőknek és a kritikusoknak is bejött, érdemes lesz figyelni a mellette feltűnő többi színészre, például a legjobb barátját játszó Gatwára is – akit korábban csak három kisebb szerepben láthattunk, legközelebb a Last Letter from Your Lover című filmben lesz benne.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon is bemutatunk öt friss tehetséget!