Öt koronavírusos van a stábban, de folytatják a sorozat forgatását

Nathan Fillion a The Rookie-ban
Vágólapra másolva!
Öt stábtag koronavírustesztje is pozitív lett Az újonc csapatában, így is folytatják azonban a harmadik évad munkálatait.
Vágólapra másolva!

Nem áll le a The Rookie, vagyis Az újonc forgatása, hiába kapták el többen is a koronavírust a stábból. Október 21-én négy ember tesztje lett pozitív, majd október 26-án még egy ember megbetegedett, a vezetőség szerint az előzőktől függetlenül.

A sorozat mögött álló produkciós cég, az Entertainment One kiadott egy közleményt, amely szerint egy alapos fertőtlenítés után folytatják a munkát, csak a betegek kerültek karanténba – de a legközelebbi munkatársaikat, a lehetséges kontaktszemélyeket is megfelelően tájékoztatták.

Nathan Fillion Az újoncban Forrás: ABC

Az újonc harmadik szezonja már így is csúszik, várhatóan csak novemberben kerül képernyőre – miközben az előző évad már szeptember végén elindult tavaly.

A krimisorozatban egyébként a Castle korábbi sztárja, Nathan Fillion játszik egy rendőrt, aki a negyvenes éveire kerül csak a Los Angeles-i rendőrséghez, így ő lesz a testület történetének legidősebb újonca.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről