A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Súlyos bírságot kapott az RTL a Showder Klub miatt

Koronavírus, vírus, televízió, tv, tévé, karantén, TV, netflix, tévézés, házimozi, Tévézés a karantén idején, tévézési szokások, trendek, tévéző emberek, távirányító, karantén
Tévézés a karantén idején
Vágólapra másolva!
A kiskorúakat és az emberi méltóságot védő rendelkezések megsértése miatt kaptak bírságot.
Vágólapra másolva!

A Médiatanács megkeresése nyomán a luxemburgi társhatóság, az ALIA kiskorúakat és az emberi méltóságot védő rendelkezések megsértése miatt több mint másfél millió forintnak megfelelő – ötezer eurós – bírságot rótt ki az RTL II médiaszolgáltatójára a Showder Klub 2019. január 15-ei adása kapcsán. A műsorszám nyelvhasználata vulgáris volt, és több szexuális tartalmú vagy szexuális beállítottságra utaló viccet tartalmazott, ezért azt a 12-es korhatár-kategória helyett 16-osba kellett volna sorolni - közölte az NMHH.

Fotó: Polyák Attila - Origo

A társhatóság a BeleValóVilág powered by Big Brother című műsor 2018. november 11-ei adása kapcsán pedig megrovásban részesítette a szolgáltatót a vulgáris nyelvezet miatt, így azt a 12-es korhatár-besorolás helyett ugyancsak 16-ossal lehetett volna csak közreadni – tájékoztatta az ALIA a magyar testületet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!