A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Ez a 20 legnépszerűbb sorozat az elmúlt 20 évből

Walking Dead, Trónok harca, Agymenők
Vágólapra másolva!
Van, akinek csak a mély, lassan hömpölygő drámák jönnek be, más szinte csak szituációs komédiákat néz, a harmadik pedig az orvosos-kórházas sorozatokat preferálja. Nem lehet olyan listát összeállítani, amely minden darabja mindenkinek ajánlható, hiszen az ízlés erősen szubjektív, de alább egy összeállítás azon szériákról, amelyek a legtöbb voksot kapták a ranker.com olvasóitól.
Vágólapra másolva!

1. Trónok harca

David Benioff és D. B. Weiss munkája, George R. R. Martin fantasyregényei alapján készült sorozat, aki nem hallott róla, alighanem egy búvárharangban élt az elmúlt években. Előbbi két showrunner sokáig népszerű volt, de annyira összecsapták az utolsó évadot, hogy a népharag miatt egy darabig nem is mutatkoztak. A suta, elsietett befejezés csak pár hibapontot jelent, attól még minőségi sorozatot láthattunk éveken át.

Trónok harca HBO

2. Breaking Bad

Nincs olyan tévés szaklap, amely ne tenné a Totál szívást minden idők öt legjobb sorozata közé, így a ranker.com olvasói és szavazói sem merték ezt tenni. A végig feszült, izgalmas sorozatot a készítőknek volt merszük a csúcson abbahagyni, akkor, amikor imádta a kritika és folyamatosan nőtt a nézettség. Utódja a Better Call Saul, ott az első két évad még lassabb, unalmasabb volt, de egyre inkább erőre kap, sztoriban, alakításban, hangulatban közelíti a nagy elődöt.

Breaking Bad

3. Stranger Things

Bizonyára a mai fiatalok milliói is nézik, szeretik, de főképp azoknak jelent remek szórakozást, akik a nyolcvanas években voltak fiatalok – tele van a sorozat olyan popkulturális utalással, zenével, tárggyal, frizurával, szöveggel, amely szerethetővé teszi a nosztalgiára hajlamos nézőnél. Ráadásul kalandos, izgalmas és humoros egyszerre, de ennek is hamarosan vége lesz.

Stranger Things Forrás: Netflix

4. Doktor House

Az átlagos magyar nézőnek ismertebb, mint a Breaking Bad vagy a Stranger Thing együttvéve, hiszen főműsoridőben ment itthon a TV2-n, sokan imádták Hugh Laurie-t a mufurc doki szerepében.

Doktor House Forrás: Fox

5. A Hivatal

Itt egyértelműen látszik, hogy nem magyar nézők szavaztak a ranker.com oldalon, mert A Hivatal eléggé rétegsorozat, legalábbis a fenti négyhez képest biztosan. Persze megvolt a hazai rajongótábora is, a fanyar humor kedvelőinél népszerű volt. Magyar verzióban hasonlónak mondható a Munkaügyek és a Fapad.

The Office

Lapozzon, a cikk folytatódik!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!