Betegségéről beszélt, a földön alszik Szilágyi István özvegye

Szilágyi István, Jolika néni
Vágólapra másolva!
Szilágyi István, a brutálisan meggyilkolt színész felesége Ózdra került, a testvére befogadta. Orvosnál is járt, nincsenek jó hírei. 
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, Humenyánszky Jolánnak épp az ősz végén, november közepén lett problémája a kályhával vagy a kéménnyel, dőlt a füst mindenfelé. Segítője hívta ki a tűzoltókat, kiderült, hogy a ház életveszélyes, a kémény bedugult, újra kell építeni, újra kell bélelni, ami sok idő és pénz. Az asszonyt Ózdra vitték egy önkormányzati autóval, hogy ideiglenesen a húgánál húzza meg magát.

Szilágyi István özvegye, Jolika néni Forrás: Ripost

Nemrég orvosnál járt, fájt a tüdeje, nehezen kapott levegőt, ezért több vizsgálatot is végeztek rajta. Kiderült, több foltot is találtak a tüdején, amelyekből mintát vettek. „A tüdőm jobb oldalán egy nagy fekete folt volt a felvételeken. Még várni kell a szövettan eredményére, de remélem, hogy nem lesz semmi baj" – mondta a Blikknek.

Kiderült, hogy a földön alszik, pedig van ágy. "Jobb nekem itt, a földön, régen is szerettem a padlón aludni. Van alattam sok takaró, nem fázom, az ágy pedig olyan magasan van, félek, hogy leesnék onnan" - mondta a lapnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!