A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Dancing with the Stars: Felesége féltékenysége miatt ki akart szállni Horváth Tamás

DWTS
Vágólapra másolva!
Napokig bizonytalanságban tartotta a Dancing with the Stars készítőit Horváth Tamás. Az énekes, aki korábban azt mondta, a végső sikerre hajt a TV2 táncos showműsorában, a héten ki akart szállni a versenyből.
Vágólapra másolva!

A Blikk úgy értesült, az elmúlt hetekben feszültté vált a viszony Horváth Tamás, a táncpartnere, Sipos Viktória és az énekes felesége, a menedzseri szerepet betöltő, a próbákon is megjelenő Andrea között. "Andrea nem viselte jól, amikor látta a tánchoz elengedhetetlen intimitást a férje és a partnere között. Szereti a férjét, támogatja mindenben, de biztos nem volt könnyű azt figyelni, hogy egy dekoratív, gyönyörű nő tapogatja Tamást" - mesélte a lapnak egy informátor.

Forrás: TV2 Sajtószoba

Úgy tudják, a táncos próbálta védeni magát, de ezzel csak mélyebb lett a konfliktus, mivel az énekes a felesége mellett állt a vitában.

Állílag Horváth Tamás a heti próbákat ki is hagyta, így nehéz helyzetbe hozta a produkciót.

A TV2 vezetői a háttérben próbálták megoldani a szituációt, még a profi táncos lecserélése is szóba került, de végül jelezték, hogy az énekes az esetleges távozásával a gázsiját kockáztatja, és tízmilliós összegre is rúgó kötbért is fizetnie kellene.

A pénteki próbán megjelent az énekes, és jelezte, hogy folytatja a versenyt. "Horváth Tamás jelenleg is próbál a Dancing with the Stars szombati élő show-jára, ahol a Broadway-est keretében parkettre lép táncpartnere, Sipos Viktória oldalán" - jelezte a TV2.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!