Görcsölök, szédülök, szétszakad a fejem - Majka szenved a vírustól

Majka
Vágólapra másolva!
A TV2 műsorvezetője ma is beszámolt az állapotáról, amely igen hullámzó.
Vágólapra másolva!

Majka valószínűleg egy hétfői focin kaphatta el a vírust, abból a társaságból többen lebetegedtek két-három nap után – erről itt olvashat. A rapper-műsorvezető szombatra sem lett sokkal jobban. „Péntek este az élőzés után elmondtam, mi történt, hol kaphattam el. Aznap este felment 38,7-re a lázam. Bevettem egy gyógyszert, visszaesett a lázam... A legdurvább, hogy az egyik pillanatról a másikra olyan rosszul tudsz lenni ettől a sz.tól! Elkezdtem szédülni, szétszakadt a fejem, el kellett aludnom gyorsan. Elaludtam, felkeltem, de félig alvás volt, csak fetrengés" - emlékezett.

Majka állapota nem javult YouTube

Izzadtan ébredt, zuhanyzott, átöltözött, félálomban volt sokáig. Úgy érezte, hogy akkor nem volt komoly baja, csak a dereka fájt. Nem vett be lázcsillapítót, nem volt rá szüksége, az étvágya is megjött, de szombat délután megint rosszul lett. „Elkezdtem nézni valami meccset, de azóta is görcsölök. És ez még csak a második nap! Tíz napon keresztül kell pihennem, ha véget ér, akkor még három hétig nem térhetek vissza a sporthoz, a régi életemhez" – mondta a videóban.

Gyengének érzi magát, szédül. Sehogy se jó: izzad, de ha szellőztet, hideg van. „Kaptam kétmillió jótanácsot. Valaki ezt mondja, más az ellenkezőjét" – mondta a videóban.

Akikkel együtt focizott, nagyon enyhe tünetekkel vannak otthon. „Kicsit fura ez a helyzet... én extra érzékeny vagyok ezekre a dolgokra. Hajniéknak még van pár napjuk, mire kiderül, hogy elkapták-e tőlem. Minden este én fektetem le Marcit... Hajnival ugyan egy ágyban alszunk, de hétfőn nem voltam itthon, kedden kártyáztam, szerdán este már mellette aludtam és fertőző voltam. Reggel úgy ébredt, hogy kicsit kapart a torka" – mesélte. Bővebben a videóban:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről