A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Mindketten vírusosak: hosszú idő után kibékült Majka és zenészkollégája

Lélekbúvár: Férfi-női szerepek - Szily Nóra műsora
Czutor Zoltán
Vágólapra másolva!
Évekig harcolt és vitatkozott egymással Majka és Czutor Zoli, a koronavírus hozta újra össze őket.
Vágólapra másolva!

"Az utóbbi napokban elég sokat beszéltünk és leveleztünk. Kísérteties párhuzamok voltak kettőnk betegsége között. Családilag és egyénileg is pontosan ugyanúgy zajlott le az egész. Mindkettőnknek közepesen bizonytalan tüneteik voltak, de elmentünk orvoshoz. Mindkettőnknek mondták, hogy milyen jól tettük, hiszen a tüdő CT kimutatta, elég súlyos kétoldali tüdőgyulladásunk van, ami egy pár napos kórházi kezelést igényelt. Azt érzem, hogy a sorsközösség hozott össze bennünket" - mesélte a Ripostnak Czutor, aki elmesélte, Majka kereste fel őt telefonon, miután megfertőződött a koronavírussal.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Küldött egy üzenetet, amiben reálisan leírta, mi az, ami kettőnk között történt. Mi lehetett a probléma: a hiúság, az önzés vagy az, hogy fennhordjuk az orrunkat? És az, hogy ezekből egyikünk sem engedett. Tulajdonképpen a „közös élmény" alázatra kényszerített bennünket. Meg is köszöntem neki, hogy elsőként lépte meg. (...)

Meg is beszéltük, hogy ha jobban lesznek és lejár a karantén, akkor összefutunk egy személyes találkozóra" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!