A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ördög Nóra elárulta a jó házasság titkát

Ördög Nóra, Nánási Pál
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra és Nánási Pál már tizenkét éve vannak együtt, tíz éve volt az esküvőjük, mégis olyan, mintha friss házasok lennének.
Vágólapra másolva!

Ördög Nóra a Blikknek adott interjút, ebben a házasságáról, Nánási Pállal való kapcsolatáról is őszintén beszélt. Arra a felvetésre, hogy tíz-tizenkét év után is olyanok, mint a friss házasok, így válaszolt: "Tényleg így van, és azt gondolom, semminek semmi értelme nem lenne, ha ez nem így lenne. Ez mindennek a mozgatórugója, ha köztünk valami nem lenne rendben, akkor semmi más sem lenne jó."

Ördög Nóra és Nánási Pál Forrás: Ördög Nóra/Instagram

"Ez egy olyan kapcsolat, ahol nem kell játszmákat játszani, taktikázni, gondolkodni azon, hogy vajon mit akar a másik. Teljesen nyílt a kettőnk közötti kommunikáció, és ez a titka. Ha bármi felmerül, azt egyrészt érezzük is a másik rezdülésén, de meg is beszéljük. Nincs idő arra, hogy komoly feszültségek felgyűljenek és el tudjanak mérgesedni, mert előbb megbeszéljük. Ez az egyik legfontosabb tanulsága a mi tizenkét évünknek" – folytatta.

Nóra úgy véli, tiszteletben kell tartani a másik ritmusát, habitusát is, ők például úgy hangolódtak egymásra, hogy a műsorvezető állandóan pörög, a férje pedig megfontoltabb típus. Nánási későn fekszik és így később is ébred, így "a reggeli műszakot" szinte mindig Nóra viszi a gyerekekkel, szerinte ezt is el kell fogadni egy házasságban.

Ördög Nóra a Dancing with the Stars plakátja előtt Forrás: TV2

Az interjúban a Dancing with the Stars zsűrizési feladatairól, illetve a koronavírusról is szó esett, utóbbiról így nyilatkozott: "Nem vagyok ráfeszülve, felelősen oldjuk meg, nem vállalunk felesleges kockázatot. Leginkább a szüleinket próbáljuk óvni, apósom például teljesen elszigetelte magát. Az én szüleim eggyel fiatalabb korosztály, ők találkoznak az unokákkal, de a gyerekeim is vigyáznak, nagyon ügyesen megtanulták már a kézmosást, a kézfertőtlenítést, a maszkviselést."

"Én a bezártság részétől tartok inkább, örülnék, ha az iskola kitartana, mert én nem tudom úgy tanítani Micit, mint ők. Tavasszal elsős volt, hatalmas volt a felelősség, hogy nehogy elrontsam egy életre azt, amit az iskoláról gondol. De tudom, hogy az egész vírushelyzet egy orosz rulett, és szívfájdító nézni, ahogy életek mennek tönkre" – tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!