Szabó Ádám már most szomorkodik a Sztárban Sztár vége miatt

Szabó Ádám
Vágólapra másolva!
Szabó Ádám fotókkal köszönte meg Szandinak és Kökény Attilának, amiért segítettek neki a felkészülésben, a bejegyzésben pedig előre búcsúzkodott a TV2 műsorától, ami vasárnap este ér véget.
Vágólapra másolva!

"Esküszöm, hogy nagyon fog hiányozni a Sztárban Sztár" - írta oldalán Szabó Ádám, aki hosszan hálálkodott a segítségért, amit az elődöntő előtt kapott.

"Ennyi élményt és pillanatot átélni ezekkel az emberekkel, akik többen a barátaim lettek, és hétről hétre azért dolgozunk, hogy emeljük a műsor színvonalát, és minden vasárnap szívünk-lelkünk beleadjuk, hogy nektek jó legyen és jól szórakozzatok! Érdemes csinálni, és érdemes ilyen emberekkel együtt lenni és tanulni tőlük. El sem tudjátok képzelni, hogy mennyi remek ember dolgozik azon, akiknek a nevét nem tudjátok, de nélkülük szinte meztelenek lennénk és szürkék, üresek a műsorban! Nekik hatalmas köszönet!" - áll új bejegyzésében.

"Szóval nagy űr lesz bennem a végén, de ezt az 1 hetet nagyon megtoljuk, rendben? Vasárnap Sztárban Sztár velünk, versenyzőkkel és a csodaemberekkel! Nézzetek minket, szurkoljatok nekünk!" - írta oldalán a műsor döntőse.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!