Elképesztően szoros küzdelemben megvan a Sztárban sztár idei győztese

Sztárban sztár
Vágólapra másolva!
Duettekkel és szólóban előadott produkciókkal is készültek a finalisták a TV2 show-jára. Tóth Andi, Vastag Csaba és Szabó Ádám az első adástól kezdve végig magas színvonalon teljesítettek, rájuk lehetett szavazni a fináléban. Látványos előadások után Szabó Ádám nyert. 
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Curtis kihagyta a Sztárban sztár elődöntőjét, pedig bejutott a legjobb négybe – ezzel igen nehéz helyzetbe hozta a stábot, a csatornát, és cserbenhagyta a nézőket is, akik közül sok tízezren rá szavaztak korábban. Próbákat kihagyott, az élő show-ra nem jelent meg. A fináléban viszont felbukkant, bűnbánó arccal kért bocsánatot a stábtól, a nézőktől. „Sok minden kaptam ettől a műsortól az előző hetekben, Sajnálom, hogy így alakult az előző hét" – közölte a rapper, akire számítanak a közös produkcióban. „Ennek lesznek következményei" - válaszolta Till Attila. A részletekről itt olvashat.

A döntősök és Till Attila műsorvezető TV2

A fináléba hárman kerültek tehát, az elődöntőben is bizonyított Tóth Andi, Vastag Csaba és Szabó Ádám. Ők voltak azok, akik az első adástól kezdve végig magas színvonalon teljesítettek, a zsűri és a közönség is szerette őket.

Gloria Gaynor slágerére látványos produkcióval nyitotta meg a Sztárban Sztár döntőjét a trió:

A folytatásban a világ egyik legjobb gospel és soul énekesnője, Aretha Franklin bőrébe bújt Tóth Andi:

Az itthon is igen népszerű Depeche Mode karizmatikus énekeseként, Dave Gahanként érkezett a színpadra Vastag Csaba:

Az Eurovíziós Dalfesztivál győztese, Conchita Wurst volt pár percre Szabó Ádám:

A már kiesett Péter Szabó Szilvia, Opitz Barbi, Pély Barna és Molnár Tamás az ABBA együttes legnagyobb slágereivel érkeztek:

Pálmai Anna, Miss Mood, Curtis és Horváth Boldi a Vengaboys együttes tagjaiként tértek vissza a Sztárban Sztár színpadára:

Balázs Fecó és Berkes Olivér egy különleges produkcióval léptek fel:

Dér Heniként érkezett a Sztárban Sztár Döntőjébe Tóth Andi, duettpartnerével, Kasza Tibivel:

Fenyő Miklósként érkezett Dolly társaságában a színpadra Vastag Csaba:

Duettel lépett színpadra Tóth Gabi, valamint Szabó Ádám, aki Pápai Joci bőrébe bújt:

Egy újragondolt slágerrel lépett fel a Name Project és Horváth Charlie:

Fél 10-kor kiderült, hogy a 2020-as évad harmadik helyezettje Vastag Csaba lett. Till Attila eztán bejelentette, hogy 2021-ben is folytatódik a show, de legközelebb a Sztárban sztár leszek! lesz képernyőn. Ennek első évadjának győztese, Békefi Viki is fellépett ezen az estén: az énekesnő elmondta, hogy kijött első dala, és továbbra is nagy szerelemben élnek Feng Ya Ou Ferenccel, akivel tavaly jött össze a TV2 tehetségkutatójában.

Este tíz előtt kiderült, hogy nagyon szoros az állás, az egyik fantomkép mellett 50,1, a másik mellett 49,9 százalék állt.

A műsor legvégére tehát Szabó Ádám és Tóth Andi jutott – ők korábban több hónapon át egy párt alkottak a magánéletben, de a szerelem véget ért, és elég csúnya szakításról cikkeztek a lapok. Bereczki Zoltán elmondta, hogy a döntőben az összteljesítményt díjazzák, szerinte Tóth Andi elsöprő, sokoldalú előadó volt, nagy tehetség, neki kell megnyernie. Köllő Babett nem akart nevet mondani, csak megjegyezte, hogy mindketten győztesek. „Nehéz két ilyen tehetséges ember közül választani. Én is álltam ott. Hajrá! Köszönöm ezt a tizenegy hetet!" – búcsúzott Kökény Attila. Papp Szabi egy hosszú autóversenyhez hasonlította a műsorfolyamot, és elárulta, hogy Tóth Andinak drukkol. „Annyira át tudja élni, amit csinál, hogy kiugrik a tévéből" – jegyezte meg.

Sztárban sztár: a bejelentés pillanata tv2

Este tízkor 50 szavazat különbség volt Tilla szerint az SMS-ek számában (mert nem csak applikáción lehetett voksolni). Eztán jött az utolsó perc, amikor még dönthettek a nézők: a 2020-as Sztárban sztár látványos, izgalmas évadját végül – kis különbséggel - Szabó Ádám nyerte meg. Csúnya szakítás lehetett pár hónappal ezelőtt, mert Tóth Andi megtapsolta, de nem ölelte meg, nem gratulált, erről itt olvashat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről