Sztárok, akik érdekből, csak a karrierjük miatt jártak valakivel

US-GRAMMYS-LOPEZ-COMBS Square Vertical
Singer/actress Jennifer Lopez (L) poses with her boyfriend Sean "Puffy" Combs (R) for photographers at the 42nd Annual Grammy Awards at the Staples Center in Los Angeles 23 February, 2000. (ELECTRONIC IMAGE) AFP PHOTO VINCE BUCCI (Photo by VINCE BUCCI / AFP)
Vágólapra másolva!
Természetesen a sztárvilágban is szövődhetnek őszinte szerelmek, kialakulhatnak szép kapcsolatok, azonban a személyes érdekeknek is komoly szerepe lehet abban, hogy egy híresség épp kivel jön össze. Miről szólt valójában 2020 egyik legfordulatosabb viszonya? Mit akart annak idején Jennifer Lopez egy ismert rappertől? Mit kell tudni Kim Kardashian második házasságáról? Van, aki utólag vallott is arról, hogy korábbi viszonya érdekkapcsolat volt, máshol csak a körülmények voltak gyanúsak.
Vágólapra másolva!

Demi Lovato és Max Ehrich

Forrás: Instagram/Demi Lovato

Az idei év fordulatos szerelmi története volt a két fiatalé: alighogy összejöttek, közösen kerültek karanténba, ami annyira összekovácsolta őket, hogy négy hónap együttlét után el is jegyezték egymást – újabb két hónap múlva viszont már szakítottak is. Mint kiderült, a Nyughatatlan fiatalok-ban és A búra alatt-ban is látott Ehrich inkább vonzódott úgy általánosságban a sztárvilághoz, mint konkrétan Lovatóhoz, hisz a közösségi oldalakon korábban Ariana Grandénak, Gigi Hadidnak és főleg Selena Gomeznek is címzett szerelmes üzeneteket, de ezeket persze észre sem vette senki, amíg nem kezdett el Lovatóval járni.

Jennifer Lopez és Diddy

Forrás: AFP/Vince Bucci

Sokan talán már nem is emlékeznek rá, de 1999 és 2001 között egy párt alkotott Jennifer Lopez és az akkor még Puff Daddyként ismert Diddy, vagyis Sean Combs. A kapcsolatra mindketten másként tekintettek, a szakításuk után a rapper még szerelmes dalt is írt az énekesnőnek, Lopez azonban tavaly több nyilatkozattal is bagatellizálta a viszonyukat. Először a The Breakfast Club-ban beszélt arról, hogy mintha csak egy középiskolai pár lettek volna, még csak nem is éltek együtt, majd a CBS Sunday Morning-ban ezt mondta: „Diddy abban a pillanatban azért volt az életemben, hogy megtanítsa nekem, amit tudnom kellett a zeneiparról... hogy miként váljak azzá az előadóvá, akivé akarok".

Kim Kardashian és Kris Humphries

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Kim Kardashian második házasságáról sokan tudták a showbizniszben, hogy megrendezett volt, jórészt a nézettség volt az oka – miután Khloé Kardashian és Lamar Odom 2009-es esküvője rekordnézettséget hozott az E! csatornának, amely a családi valóságshow-t, a Keeping Up with the Kardashians-t adta már akkor is. A 2011-es ceremónia be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, a Kim's Fairytale Wedding: A Kardashian Event című különkiadás alatt összesen 10 millió dollárért kelt el a reklámidő, a People magazin pedig 1,5 millió dollárt fizetett az esküvői fotókért. Kardashian aztán alig két hónap múlva kiadta a kosársztár útját, a következő évben pedig már összejött Kanye Westtel.

Kaley Cuoco és Henry Cavill

Forrás: AFP

2013-ban nagyot robbant a Cavill főszereplésével készül Az acélember, amit akkor Cuoco is reklámozott a közösségi oldalán – majd a párt egymás után többször is látták kézen fogva, de a kis kalandjuk mindössze tíz napig tartott. Cuoco utána arról beszélt, hogy addig sosem követték lesifotósok, hisz az Agymenők lassan indult be, főleg az utolsó évadjai váltak hihetetlenül népszerűvé. Elképzelhető, hogy közös ügynökük eszelte ki, hogy csináljanak egy kis reklámot egymásnak, főleg, hogy Cuoco a kollégájával, Johnny Galeckivel való kapcsolatát két évig titokban tartotta – Cavill-lel pedig a tíz nap alatt mintha mindenkivel észre akarták volna vetetni magukat.

Lapozzon, a következő oldalon is bemutatunk még egy-két párt!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről