Mindenki Vasvári Vivit és Horváth Évát utálja

Vasvári Vivien
Vágólapra másolva!
Négy társuk lekvárt főzött egész éjjel, ők ketten ledőltek aludni a Farm VIP-ban.
Vágólapra másolva!

Közellenség lett Vasvári Vivi és Horváth Éva a TV2 valóságshow-jában, mivel este elvonultak aludni, miközben ipari mennyiségű lekvárt kellett lefőznie a társaságnak üstökben, folyamatos figyelem, kavargatás mellett. A fennmaradók éjjel még szórakoztatták magukat, de pirkadatkor már alábbhagyott a jókedv, hajnalhasadtával elillant a remek hangulat, csak álmosan és fáradtan tették a dolgukat.

Vasvári Vivien napozgatott egy órácskát, míg mások dolgoztak TV2

Amikor reggel a volt luxusfeleség és a korábbi szépségkirálynő megjelent, viszonylag ellenséges légkör fogadta őket, és az sem segített a helyzetükön, hogy megkérdezték a lelassult, félálomban lévő társaktól, nem kéne-e még főzni tovább a lekvárt. A négyes végül ledőlt aludni, fényes nappal, így viszont a reggeli teendők, az állatok ellátása Vasvári Vivire és Horváth Évára maradt.

Végül megetették az állatokat a farmon, kitöltötték a lekvárt üvegekbe, de amikor Sydney felbukkant három órányi alvás után, csipás szemekkel, Vivien könnyedén elküldte őt mosogatni. Vasvári Vivi korábban már kihúzta a gyufát Terecskei Ritánál és Sydney-nél, mert előző nap több órát heverészett a napon, ráérős baroneszként, persze munka helyett.

Mivel most egymillió forint volt a tét, érthetően idegessé tette azokat a csapattagokat, akik több munkát vállaltak. „Ez a világ szívatása volt, nem láttuk a végét" – panaszolta Sydney. 120 befőttesüvegnyi lekvárt kellett előállítaniuk, végül sikerült a feladat, így 11 millió forint maradt a fődíj.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről