Nicole Kidman, Hugh Grant, Donald Sutherland kellett a parádés nézettséghez

Nicole Kidman
Vágólapra másolva!
A Tudhattad volna az elmúlt hetek nagy sikere volt az HBO-n, folyamatosan növelte nézettségét a hatrészes sorozat.
Vágólapra másolva!

A The Undoing (Tudhattad volna) című sorozat az elmúlt év legerősebb napi nézettségét érte el az HBO-platformokon, az Egyesült Államokban, 3 millióan nézték meg az utolsó részt. 2019 nyarán a Hatalmas kis hazugságok 2. évadjának utolsó epizódja 3,1 millió előfizetőt érdekelt premierje napján.

Donald Sutherland

Sokan persze nem heti egy rész tempóban nézik, csak akkor indítják el, ha már fenn van több epizód (vagy a teljes évad), így az első rész már 9 millió nézőnél tart. Nem meglepő, a sorozat az elmúlt hét legnézettebb tartalma volt az amerikai HBO platformokon – írta a Hollywood Reporter.

Nicole Kidman HBO

A parádés szereposztás miatt várható volt, hogy sok nézője lesz: a sztoriban Nicole Kidman alakítja Grace Frasert, akinek egyre gyanúsabb lesz férje (Hugh Grant, karaktere: Jonathan Sachs), és hamar kiderül, hogy szexuális viszonyt folytatott egy gyerekpáciense anyjával, akit brutálisan agyonvertek egy éjjel egy hatalmas kalapáccsal.

Donald Sutherland hozza a sorozatban Franklin Renner figuráját, aki Grace apja, és persze ő is gyanús lesz – de ahogy halad előre a történet, egyre gyanúsabb minden főbb szereplő, mint egy rendes krimiben. Az utolsó rész kiemelkedő nézettsége annak eredménye, hogy az ügyes írói húzások miatt, öt epizód után még mindig maradt legalább öt karakter, aki szóba jöhet gyilkosként.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről