Csak viccelődtek a nevével, de mégis ő lett a TV2 show-jának újabb fellépője

Nicsak, ki vagyok?
Vágólapra másolva!
A Csikóhal két dallal is fellépett a műsorban, mégsem sikerült pontot szereznie a tippelő csapatoknak.  
Vágólapra másolva!

A Nicsak, ki vagyok? december 6-i adásának első leleplezett előadója Oszvald Marika, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes volt – itt olvashat az első fordulóról. A Varjú kezdte a második kört, a zsűritagok azon vitatkoztak, hogy színész, énekes vagy énekes-színész-e az illető, végül elég hamar elvetették Pintér Tibor Tenyát, helyette Kamarás Iván lett az erős tipp. Mádai Vivinél a főzelék buktatta le, egyszer volt erről szó, amikor a Mokkában vendégeskedett a színész.

A Csikóhal következett, mókás színpadi show-t láthattak a nézők, körülötte fürdőruhás, régimódi úszósapkát viselő lányok táncoltak a kádak között, a maskarás figura pedig a Lady N-t énekelte, amit Korda György adott elő eddig négyezerszer. Kozma Dominik, Berki, Pumped Gabó neve is felmerült.

A Macskanő a Macskafogóból ismert Miu - Mi újság?-gal lépett fel, Csősz Bogi neve újra felbukkant. Péter Szabó Szilviát, Fresh Andit, Singh Vikit is emlegették a zsűritagok.

A Csikóhal is lelepleződött tv2

A Csikóhal lett a második leplezett, Szegedi Ferenc Fecsó volt az, Vasvári Vivi volt férje. Mint mondta, imádta a show-t, és csak kuncogott rajta, hogy Mádai Vivien bedobta a nevét - de csak viccből, így senki sem kapott pontot.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről