Tíz új Star Wars-sorozat jön, a Marvel-univerzum is bővül

The Mandalorian
Vágólapra másolva!
A Disney+ a tervek szerint rengeteg, nagy költségvetésű tartalommal szolgál majd a következő években: tíz új Star Wars-sorozat indulhat, miközben a Marvel-univerzum is bővül, és több Pixar-filmből is készül tévés verzió.
Vágólapra másolva!

A Disney nagy bejelentéseket tett befektetői napján, a Disney Investor Day nevű médiaeseményen: úgy tűnik, hogy tartalomszolgáltató oldalukra, a Disney+-ra rengeteg pénzből gyártják majd a sorozatokat.

Az óriáscég médiarészlegének elnöke, Kareem Daniel a rendezvényen tíz új Star Wars-sorozatról beszélt, bár azt nem részletezte, hogy pontosan mik lesznek ezek. Valószínűleg ebben benne van a korábban tervezett Obi-Wan Kenobi-sorozat Ewan McGregorral, valamint a Zsivány Egyes előzménysorozata, a Cassian Andorról szóló széria is, de ugyancsak jön még Star Wars-tartalom női főszereplővel és – a Variety szerint – Lando Calrissiannal, miközben a kapcsolódó rajzfilmsorozatokról sem szabad elfeledkezni.

A Disney+ nagy sikere, a The Mandalorian Forrás: Disney

A Marvel-univerzum szintén "nagyjából" tíz sorozattal bővül a következő években, a WandaVízió-val és A Sólyom és a Tél katonájá-val megkezdett folyamot is folytatja tehát a Disney+. Az érkező tartalmak közül itt sem lehet tudni mindegyikről, annyi biztos, hogy jön Hulk történetéből a női változat, a She-Hulk, amelyben a főszerepet Tatiana Maslany kapta, de Mark Ruffalo is újra eljátssza benne Bruce Bannert. A Variety ezen kívül még az Armor Wars című sorozatról ír, amelyben pedig Don Cheadle tűnik majd fel.

Hulk a Bosszúállókban Forrás: Collection Christophel via AFP/© Marvel studios / Paramount pictures/Marvel Studios / Paramount Pictu

A Disney korábbi rajzfilmjeiből, valamint pár Pixar-filmből is készül összesen tizenöt sorozatváltozat, ezek közül az alábbiakról lehet tudni eddig:

  • Moana: The Series – a Vaiana (eredetileg Moana) alapján
  • Cars: The Series – a Verdák alapján
  • Zootopia Plus – a Zootropolis – Állati nagy balhé alapján
  • Dug Days – a Fel spin-offja
  • Baymax – a Hős6os robotjával a főszerepben
  • Tiana – A hercegnő és a béka hercegnőjével a főszerepben
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről