Több stábtag koronavírusos lett, de a főnök szerint nem a forgatáson

Rob McElhenney, Mythic Quest
Vágólapra másolva!
A Mythic Quest: Raven's Banquet című, új vígjátéksorozat stábjából tizenketten is elkapták a koronavírust, de az alkotó és főszereplő, Rob McElhenney szerint a forgatási helyszínen nem terjedt a betegség.
Vágólapra másolva!

December elején a Mythic Quest: Raven's Banquet stábjában is felütötte a fejét a koronavírus, a sorozat alkotója és főszereplője, a Felhőtlen Philadelphiá-ból ismert Rob McElhenney akkor küldött szokatlan levelet a stábtagoknak.

Rob McElhenney, Mythic Quest Forrás: Apple+

Azt írta, hogy felkészültek a vírusra, várható volt, hogy őket is eléri, "a munkahelyi terjedésre azonban semmi bizonyíték nincs, a forgatási helyszín továbbra is az egyik legbiztonságosabb hely, ahol a munkatársak tartózkodhatnak az otthonukon kívül".

Az egyik érintett egyenesen "baromságnak" nevezte az üzenet tartalmát, a Varietynek elmondta, hogy több olyan kollégájával közeli kapcsolatban állt, akivel egyszerre lett pozitív a tesztjük.

A Mythic Quest-et ráadásul a CBS Studio Centerben forgatták, ami decemberre a vírus melegágyává vált, egyszerre négy sorozatot is le kellett ott állítani. A Mythic Quest stábjából végül összesen tizenketten betegedtek meg, legalábbis ennyinél igazolták a fertőzést.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről