Hatalmas eljegyzési buli volt Dér Heniéknél

Dér Heni
Vágólapra másolva!
Családi hagyomány az énekesnőéknél, hogy nem csak lakodalmat tartanak, hanem az eljegyzést is megünneplik.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő testvérét eljegyezték, Dér Heni pedig több képet is mutatott a buliról, ami sokaknak furcsa lehet. "Ez egyfajta vajdasági hagyomány, hogy ilyen nagy bulit tartunk az eljegyzés után is. Apukám szokta szervezni, és mindig megadja a módját az ünneplésnek. Anno hat évvel ezelőtt nekem is ilyen nagy, százfős partim volt. Kajával, piával, zenével, tánccal, úgy, ahogy egy esküvőn szokás" - mondta a Borsnak Dér Heni, aki majd testvére tanúja lesz az esküvőn.

"Mi nagyon is tartjuk a régi tradíciókat. A bulin is vicces rigmusokkal kérte el a vőlegény a családtól a menyasszony kezét, amit persze sohasem adunk oda elsőre. Nekem egyébként külön feladatom lesz majd az esküvőn, amolyan vőfély szerepet fogok betölteni, én leszek majd a nászasszony, a testvérem tanúja. Ez egy komoly feladat, úgyhogy nagyon izgulok is miatta" - tette hozzá.

"Én már nem vágyom egyébként annyira a felhajtásra, a volt páromnál nagyon rágörcsöltem az esküvő kérdésre, úgyhogy még egy ilyet nem élnék túl, de azért persze titkon reménykedem, hogy nem fogom megúszni a házasságot" - árulta el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről