Tönkrement Völgyi Zsuzsi házassága, elköltözött otthonról

Völgyi Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Völgyi Zsuzsi házassága ráment az éveken át tartó építkezésre, felőrölte az énekesnő idegeit az, hogy nincs a kislányával egy nyugodt otthonuk.
Vágólapra másolva!

Völgyi Zsuzsi, a Romantic énekesnője a Blikknek mesélt arról, hogy már hónapokkal ezelőtt elköltözött a kislányával, Glóriával a férjétől, Gábortól, és a kapcsolatuknak véget is vetett a különélés.

"Tavaly augusztusra felőrlődtek az idegeim, a saját és a kislányom érdekében édesanyámhoz költöztem. Akkor még azt hittem, legfeljebb néhány hónapra, amíg elkészül a fűtés, télen már újra otthon leszünk. Az esküvő óta (vagyis 2015 óta – a szerk.) folyamatosan épült valami, hol itt, hol ott botlottam törmelékhegybe, háborús körülmények között éreztem magam, állandóan féltettem Glóriát. Egy májusi reggelen például arra ébredtem, hogy a nappaliban zuhog az eső a lebontott tető miatt. Tisztaságra, nyugalomra vágytam" – mondta.

Völgyi Zsuzsi Forrás: TV2

"Könyörögtem a páromnak, hogy legalább a kislányomnak építsen egy biztonságos gyerekszobát, de ragaszkodott a saját tervéhez. Sokat veszekedtünk, a távolság pedig úgy érzem, végleg szétszakított minket" – tette hozzá Zsuzsi, aki azóta az édesanyjától is továbbállt, visszaköltözött abba a lakásba, ahol az esküvője előtt élt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről