A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNPupp Réka
12:25CselgáncsReka Pupp-Sosorbaram Lkhagvasuren
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
NyílNyíl

Esztergályos Cecília is megkapta a koronavírus elleni védőoltást

Esztergályos Cecília
Budapest, 2017. október 18. Esztergályos Cecília Jászai Mari-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a 85 éves Kalmár Tibor Jászai Mari-díjas rendező, érdemes művész munkásságát idézték meg a meghívott vendégek. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
A 78 éves Esztergályos Cecília is megkapta a koronavírus elleni védőoltást, a kínai Sinopharm-vakcinával oltották be.
Vágólapra másolva!

Esztergályos Cecília megkapta a Sinopharm-vakcina első adagját, számára nem volt kérdés, hogy beoltatja magát a koronavírus ellen.

"Isteni volt! Semmit nem éreztem" – mondta a színésznő a Borsnak az oltás után. "Megálljt kell parancsolnunk ennek a vírusnak, és ez máshogy nem megy, mint oltással. Ez egy világháború, a világot meg kell menteni ettől a vírustól. Számomra a világ legtermészetesebb dolga volt, hogy ha lesz oltás, az elsők között megyek, ez máshogy nem is lehet. Óriási dolog, hogy ilyen rövid idő alatt rendelkezésre áll vakcina, ráadásul többféle is" – tette hozzá.

Esztergályos Cecília Forrás: MTI/Zih Zsolt

A színésznőnek mindegy volt, hogy milyen vakcinát kap, erről így nyilatkozott: "A kínai orvostudomány az egyik legrégebbi, nem is értem, most bárki is miért kétkedik. Én úgy vagyok vele, hogy mindent megteszek az egészségemért, amit a szakemberek mondanak. Ha a háziorvosom azt mondja, nekem ez a jó vakcina, akkor az úgy is van."

Többek között Pásztor Erzsi, Bodrogi Gyula, a Korda házaspár és Csűrös Karola is megkapta már a védőoltást a magyar sztárok közül, erről hosszabban itt olvashat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!