Újabb megalázó vereség, komoly vita az Exatlonban

Gelencsér Timi
Vágólapra másolva!
Nagyon simán, 10-4-re nyertek a Kihívók, Réka és Bálint parádézott, újfent elvitték a villát és az előnyt. A Bajnokok mélyponton, lehangoltan kullogtak vissza a faházba, ahonnan csak egyszer szabadultak el december vége óta.
Vágólapra másolva!
Gelencsér Timi TV2

„Elhiszik, hogy megverhetnek, mert ti odaadjátok nekik a győzelmet!" – borult ki Franci a táborban az újabb vereség után. Több sérült és beteg volt ezen a napon, a pirosaknál csak Krisztián nyújtott értékelhetőt, Viktor, Bálint 3-3 menetet hozott, Réka viszont négyből négyet.

TV2

„Ez kevés volt. Ők a pálya szélén nagyon hisznek magukban. Sokan összekeverik az akaratot a hittel. A mieink azt magyarázzák, hogy akartak, de belülről sokszor nem hiszik el a győzelmet. Félelmet kelt bennük a kudarc érzése. A sok 'mi van, ha' félelmet generál. Így fullad kudarcba az addigi munka, csak eluralkodnak rajtuk a félelmek" – magyarázta később a kamerába. Csak Krisztián mondott valami pozitívat, szerinte, a többiek mind negatívak voltak végig.

TV2

A kékek nemcsak a villát nyerték meg, hanem az előnyt is, a csütörtöki végjátéknál ez sokat számíthat. A Bajnokok mindig találnak magyarázatot arra, hogy épp miért kaptak ki („nekik bepattan, nekünk ki"), de kétségtelen, hogy mélyponton vannak. A kékek ötödszörre nyerték el a medencés, komfortos villát, a pirosaknak csak egy hét jutott ott december óta.

Szavazzon!

Kinek drukkol a harmadik Exatlonban?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről