Leslie Mandoki: Hiába regisztráltam, csak októberben oltanak Németországban

Mándoki László - művésznevén Leslie Mandoki - Németországban élő magyar zenész és zenei producer
Vágólapra másolva!
Nagyon menne koncertezni Leslie Mandoki, de szerinte erre idén már nem lesz lehetősége, mert csak októberben kaphat majd védőoltást. A Németországban élő zenész szerint ezekben a nehéz időkben van nagy szükség az alkotó emberre.
Vágólapra másolva!

– Maguk nem is tudják ott, Magyarországon, hogy milyen szerencsések, hogy ilyen sokféle vakcinával oltják magukat. Itt, Németországban kevés a vakcina, én is hiába regisztráltam az elsők között, a mostani állás szerint októberben kerülök majd sorra – mondta a Borsnak Leslie Mandoki. A zenész szerint ez azt jelenti, hogy

idén már nem lesz sem koncert, sem kávéházak teraszán üldögélés.

Leslie Mandoki szerint a járvány alatt különösen nagy a felelősség a művészeken Fotó: Csudai Sándor - Origo

A közönség lelkével kell foglalkozni

Mandoki azonban a karantén alatt pont annyit dolgozott, mint előtte, ha nem többet. A zenész úgy érzi, hogy tele van energiával, és szerinte pont ezekben a nehéz időkben van nagy szükség az alkotó emberre.

– Két dolgot nem lehet karanténba zárni: az alkotást és a felelősségvállalást.

Most különösen nagy a felelősség a művészeken. A közönségünk lelkével foglalkozunk - mondta a Németországban élő zenész a lapnak.

A napokkal ezelőtt adott online koncert is erről az összefogásról szólt. Az eseményen többek között Szakcsi Lakatos Bélával, Al Di Meolával, Ian Andersonnal, Mike Sternnel és Richard Bonával zenélt együtt, 22 világsztár jelentkezett be élőben a világ számos pontjáról. A koncert nagy siker volt, a legnagyobb német és francia tévé is átvette, a YouTube-on itthon is látható.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!