Erotikus felvételek kerültek elő Sebestyén Ágiról

Sebestyén Ági
Vágólapra másolva!
Közel tízéves felvételek kerültek elő Sebestyén Ágiról, aki akkoriban több aktfotózáson is járt.
Vágólapra másolva!

A Blikk egy olvasója bukkant a meztelen fotókra, a modell pedig elárulta, hogy valóban voltak ilyen munkái korábban. "Igen, ez én vagyok, de ez már egy régi felvétel, közel tízéves, de nem tudom pontosan mikor készült. Ez egy erotikus fotózás volt, ahol képek és werk videó is készült. Én anno aktfotókkal kezdtem, ez is akkoriban készült egy cégnek, ez az oldal, ahol most megtalálható csak átvette. Semmi más nem történt, még olyan kép sem készült, ahol széttárt lábbal, meztelenül mutatnám magam, szerintem megmaradtam az ízléses fotóknál" - mondta.

Instagram

A modell nem tagadja meg múltját, sőt, büszke akkori önmagára is, ám azon meglepődött, hogy még mindig megtalálhatóak ezek a felvételek az interneten. "Szerintem most jobban nézek ki, miután abbahagytam azt a munkát kezdtem el sportolni, ami jót tett.

Amikor bejött az Instagram akkor dőlt be a biznisz, azóta nem is vállaltam ilyen munkát" - tette hozzá.

Sebestyén Ágit korábban elhívták egy pornófilm szereplőválogatására is. "Nem vállaltam volna ilyen munkát, nekem az már nem fér bele, meg kell húzni a határokat. Most már maximum fehérnűs fotózást vállalnék, esetleg beleférne, hogy a melltartót levegyem. Ha lesz családom, akkor pedig már ennyi sem" - árulta el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről