A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMészáros Krisztofer
11:00TornaBodzás gyakorlat
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Fekete Dávid öt embert adhatott fel, hogy mentse a bőrét

Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Vádalkut köthetett Fekete Dávid, mióta az egykori megasztáros énekes hetek óta rács mögött van csalás és sikkasztás gyanúja miatt. A Blikk úgy tudja, Fekete üzletfelei közül többen börtönbe kerültek az utóbbi időszakban, ami azt jelentheti, hogy az egykori énekes neveket adott át a rendőröknek.
Vágólapra másolva!

"Már korábban elkezdődött a takarítás! A mai napig rács mögött van az a férfi, aki, mint most kiderült, komoly fenyegetést jelentett Feketére. Drog miatt csukták le, most kisebb gondja is nagyobb annál, hogy korábbi üzlettársán bosszút álljon" – állította a Blikknek egy, az ügyet jól ismerő személy.

– mondta, majd egy negyedik embert is említett a lapnak, akinek Fekete nemcsak tartozik, de komoly bűncselekménybe is belekeveredett.

Fekete Dávid Forrás: Fekete Dávid/Instagram

Ezt a személyt meghallgatta a rendőrség, de nem mondott semmit. Fél, hogy kiderül a bűnrészessége - összegezte a lap informátora.

"Sokat üzleteltek, rengeteg autót vett át a kereskedéséből. Érdekes, hogy ezek után egy füles nyomán a TEK egy bevásárlóközpont parkolójában csapott le a férfira, és persze, drogot is találtak a kocsijában. Ment a hűvösre, több 10 millió forintjába került, hogy házi őrizetbe kerüljön. Ezalatt befuccsolt a vállalkozása, a felesége pedig elhagyta a közös gyerekükkel együtt" - folytatta.

A Blikk kereste Fekete Dávid ügyvédjét, de a lap szerint érdemben nem válaszolt a kérdéseikre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!