Az 51 éves Rába Tímea bikinis képeken mutatta meg látványos fogyását

Rába Tímea
Vágólapra másolva!
Rába Tímea 14 kilót fogyott, erről pedig az Instagramon is beszámolt néhány bikinis kép kíséretében.
Vágólapra másolva!

"1 év , mínusz 14 kiló! El sem hiszem, hogy végre sikerült, annyi kudarc, rossz érzés, negatív kritika után! Mennyi pénz, az ilyen-olyan "csodaszerekre"! Amik persze semmit nem használtak! Hiába a drága étrend, edzésterv. Mert teljesen máshol volt a probléma. Folyamatosan híztam, hiába a mozgás, az odafigyelés a táplálkozásra, ami már odáig fajult, hogy enni sem akartam, mert ha ettem, folyamatos lelkiismeretfurdalás gyötört. Nőtt a hasam, a derekam és a karom egyre vastagabb lett. Azért írom ezt le nektek, mert segíteni szeretnék azoknak, akik hasonló problémával küzdenek.

Amikor már nagyon mélyen voltam, Mariann barátnőm ajánlott nekem egy belgyógyászt, aki egy terheléses cukor vizsgálatot javasolt. Itt kiderült, hogy cukor-intoleranciám és inzulinrezisztenciám van, ami gyógyszeres kezelést, teljes étrendváltást, és speciális mozgást igényel. Ez a betegség a cukoranyagcsere betegsége" - számolt be a rajongóinak.

"A rezisztenica eredménye, hogy a sejtek nem tudják a cukrot a vérből felvenni, a cukor a vérben tehát felhalmozódik. Ez a vérben cukorproblémákat okoz. Tipikus tünete, a meddőség és a túlsúly, azon belül is az alma típusú elhízás, az úszógumiszerű zsírpárnák megjelenése. Ez a betegség gyakran tünetmentes, de számos figyelmeztető jel is utalhat rá, mint például depresszió, hajhullás, belső nyugtalanság, alvászavar. Ha ezeket a tüneteket észlelitek magatokon, keressetek fel egy endokrinológust, aki segít nektek.

Igyekszem nyitottan, kitárt karokkal fogadni az élet minden egyes pillanatát. Próbálom az önbizalmamat is felépíteni és a helyére tenni!" - írta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről