A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMészáros Krisztofer
11:00TornaBodzás gyakorlat
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Halálosan megfenyegette Fekete Dávidot egy bűnbanda a győri börtönben

fekete dávid, bűnügy, gyanúsított, blur, arc nélkül
Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Halálos fenyegetést kapott a győri börtönben a 100 millió forint felett elkövetett sikkasztással gyanúsított egykori megasztáros énekes - írja a Blikk. „Szorul a hurok a nyaka körül! Megfenyegették bent a bűnözők, ami nem tréfa. Annak a pesti bandának ülnek bent tagjai, akikkel Fekete korábban üzletelt. Rajtuk keresztül üzent a főnök, hogy messzire elér a keze, erre gondoljon, ha beszélni akar” – tudta meg a Blikk, a neve elhallgatását kérő informátortól.
Vágólapra másolva!

A rendőrség sorra hallgatja ki azokat, akik valamilyen módon kapcsolódnak az egyre szerteágazóbb ügyhöz. Fekete Dávid elsősorban autókkal üzletelt és károsította meg üzletfeleit, de hamis műkincsekkel is foglalkozott. A hatóság a nyomozás során jutott el banda vezetőjéhez - írja a Blikk.

– mondta az informátor, aki szerint a banda tagjai azon kevesek közé tartozik, akiknek Fekete nem adósa.

Korábban néhány károsult nyilatkozott arról, hogy az énekesnek voltak olyan üzletfelei, akiktől félt, és elsőként mindig nekik adta meg tartozását.

Talán ennek a bandának a tagjairól lehet szó, akik Fekete egy rosszabbul sikerült üzletének lehetettek a részesei. A Blikk információi szerint

hetente kétszer látogatták meg az énekest Győrben a kései órákban, majd vittek tőle mindent, amit értek, autókat, készpénzt.

Üzletkötései során került már életveszélyes helyzetbe az énekes: Budapesten bizniszelt, amikor fegyvert szorítottak a fejéhez; már akkor erről a csapatról lehetett szó - írja a lap.

Fekete Dávid Forrás: Fekete Dávid/Instagram

Végh József kriminálpszichológus szerint idehaza ritka, hogy ilyen szintű fenyegetettségben érezze magát valaki a rács mögött, de semmit sem lehet kizárni.

- magyarázta a Blikknek a szakember, aki egy másik lehetőségre is felhívta a figyelmet: a középkorú fogvatartottakra jellemző, hogy kitalálnak olyan, valójában nem is létező történeteket, amivel azt próbálják bizonyítani, hogy veszélyben vannak. Így próbálnak előnyösebb helyzetbe kerülni a börtönön belül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!