A YouTube-on folytatódik Viszkok Fruzsi podcastműsora

videós gála, viszkok fruzsi
videós gála, viszkok fruzsi
Vágólapra másolva!
Új formában, a YouTube-on indul az új évad Viszkok Fruzsi podcastműsorából, a Púdermentesből.
Vágólapra másolva!

Viszkok Fruzsi több mint tíz éve foglalkozik online tartalomgyártással, 2012-ben indította el YouTube-csatornáját, amin 400 ezer feliratkozója és 111 millió összmegtekintése van. Közgazdászként végzett, mára Magyarország egyik legnépszerűbb, nőknek szóló videoblogját vezeti, gyakran életmóddal kapcsolatos tanácsokat ad a rajongóinak.

Fruzsi az egyik készítője a Púdermentes podcastnek is, amely eddig a Spotify-on volt elérhető, négy évadot készítettek oda közösen barátnőjével, Virággal. A két lány most elindította a Púdermentes új évadát, amit rendhagyó módon a YouTube-on készítenek, így már nemcsak hallgatni lehet őket, de látni is. Egy új stúdióban veszik fel a részeket, amelyeket a Creator TV csatornájára töltenek fel.

A követővásárlásról nyilatkozott Viszkok Fruzsihttp://www.life.hu/hirek/20190329-a-kovetovasarlasrol-nyilatkozott-viszkok-fruzsi.htmlVideós Gála: Szirmai Gergő jelölése miatt kiakadtak, Viszkok Fruzsinát pedig kizárták egy kategóriábólhttp://www.life.hu/hirek/20180328-videos-gala-szirmai-gergo-jelolese-miatt-kiakadtak-viszkok-fruzsit-kizartak-ordog-nora-is-jelolt.htmlViszkok Fruzsi így választ ruhát, betakart szemmelhttp://www.life.hu/hirek/20171206-viszkok-fruzsit-igy-meg-nem-lattad-feloltozni.html
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!