Újabb rendezéséről mesélt Dobó Kata

Dobó Kata
Vágólapra másolva!
December elején kerül a mozikba Lakner Artúr: Édes mostoha című regényéből készült játékfilm. Az El a kezekkel a Papámtól! című mesemusical nemcsak a látványos díszletek és jelmezek, hanem a nemzetközi szinten is egyedülálló trükkfelvételek teszik különlegessé. A film részleteiről az M5 kulturális csatorna Librettó című műsorában mesélt a rendező, Dobó Kata.
Vágólapra másolva!

Dobó Kata azt mondja, úgy érzi magát, mint egy ló a versenypályán az indulás előtt. Tavaly augusztusban kezdődtek el második filmrendezése, az El a kezekkel a Papámtól! játékfilm munkálatai, de a Covid-járvány miatt csak idén, december 2-án tartják meg a premiert.

Forrás: Dobó Kata/Instagram

Az izgalmas látványvilágú, parádés szereposztású filmet Rakonczai Viktor musical dalai teszik befogadhatóvá a gyerekek számára, akik fontos üzenetet érthetnek meg a filmet megtekintve. Az M5 kulturális csatorna műsorában erre ki is tért a rendező.

A főszereplő kislány, Dorka - akit Marczinka Bori alakít - persze végig tudja, hogy ki az ideális társ megözvegyült édesapja számára" – fogalmazott Dobó Kata, aki hiánypótlónak nevezte a bemutatás előtt álló alkotást. A további részletek a Librettó idézett adásából ismerhetők meg.