Óriási meglepetést okozott Will Smith egy fiúnak - videó

Will Smith, Jabari Banks
Vágólapra másolva!
Készül a Kaliforniába jöttem új verziója, az egykori főszereplő, Will Smith pedig maga közölte a kezdő színésszel, Jabari Banksszel, hogy ő lesz a sorozat új sztárja. Volt nagy meglepetés, nézze meg videón!
Vágólapra másolva!

Will Smith videochaten keresztül adta át a stafétabotot fiatal kollégájának, Jabari Banksnek, a Kaliforniába jöttem új változatának executive producereként ugyanis maga közölte a fiúval, hogy a casting során őt választották ki a főszerepre:

Banksnek ez lesz a legelső szerepe, eddig nem láthattuk semmiben. Egyébként szülővárosa, Philadelphia művészeti egyetemén végzett tavaly, dalokat is ír, valamint kosárlabdázik.

Milyen lesz az új Kaliforniába jöttem?

Az NBCUniversalhoz tartozó tartalomszolgáltató, a Peacock egyből két évadot készít a Kaliforniába jöttem új változatából, a Bel-Airből, a könnyed vígjátéksorozatból azonban ezúttal komoly dráma lesz.

Szintén arról fog szólni, amiről az eredeti széria, hogy egy fekete srác Philadelphiából Kaliforniába kerül a rokonaihoz – csak épp nem a lazább kilencvenes években, hanem napjainkban.

A projekt alapja a Bel-Air című rövidfilm, amelyet Morgan Cooper készített afféle gondolatkísérletként, előzetesként egy nem létező filmhez:

A videó hamar elterjedt az interneten, a YouTube-on jelenleg már majdnem 7 millió megtekintésnél jár – nem csoda, hogy a tévések is felfigyeltek rá, és sorozattá bővítik Cooper segítségével.

A Kaliforniába jöttem eredetileg 1990 és 1996 között ment, Will Smith ezzel alapozta meg a karrierjét – és még ma is jól kereshet belőle, hisz a szériát a mai napig ismételgetik világszerte.