Feléhez ért a Dancing with the Stars, már csak hat pár van versenyben

Dancing with the Stars zsűri, halloweeni adás
Vágólapra másolva!
Véget ért a Dancing with the Stars – Mindenki táncol legújabb adása, a zsűri és a nézők döntése alapján Dobó Kata és partnere, Köcse György esett ki a TV2 táncos vetélkedőjéből.
Vágólapra másolva!

Az október 30-i, hatodik élő show a halloween jegyében zajlott, a zsűri tagjai az Addams Family szereplőinek öltöztek be, de a táncosok is különösebbnél különösebb jelmezeket viseltek, némelyiküket alig lehetett felismerni.

A zsűri a halloweeni adásban, az Addams Family szereplőiként Forrás: Instagram/Dancing with the Stars

A versenyzők az alábbi táncokat mutatták be, majd az alábbi pontszámokat kapták a zsűritől, vagyis Ördög Nórától, Molnár Andreától, Bereczki Zoltántól és Kováts Gergely Csanádtól:

  • Kinizsi Ottó és Szőke Zsuzsanna: show-tánc, 38 pont
  • Nagy Réka és Hegyes Bertalan: tangó, 31 pont
  • Kamarás Iván és Mikes Anna: rumba, 39 pont
  • Dobó Kata és Köcse György: csacsacsa, 33 pont
  • Árpa Attila és Stana Alexandra: kortárs tánc, 35 pont
  • Tóth Andi és Andrei Mangra: pasodoble, 39 pont
  • Kozma Dominik és Lissák Laura: bécsi keringő, 39 pont

A zsűri pontjai alapján az első helyen tehát hármas holtverseny alakult ki, Kamarás Iván és Mikes Anna, Tóth Andi és Andrei Mangra, illetve Kozma Dominik és Lissák Laura egyaránt 39 pontot kaptak – miközben a legrosszabbul Nagy Réka és Hegyes Bertalan teljesítettek a zsűri szerint, a végső sorrendet azonban a nézők szavazatai is befolyásolták.

A zsűritől kapott pontokat a végén átváltották versenypontokra, a legjobb párosoknak így 7, az utolsónak pedig 1 pontja lett, ehhez számolták hozzá a – szintén versenypontokra váltott – közönségszavazatokat. Az ez alapján kialakult sorrendet a műsorvezetők, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András szokás szerint nem közölték, csak a biztos továbbjutók nevét mondták be.

A veszélyzónába, vagyis az utolsó két helyre Dobó Kata és Köcse György, illetve Árpa Attila és Stana Alexandra került, rájuk még két percig szavazhattak a nézők. A közönség végül Árpáékat juttatta tovább, kiesett Dobó Kata és Köcse György.

Közben a műsorban egyébként egy nagy bejelentésre is sor került, kiderült, hogy Gabriela Spanic miért van újra Magyarországon – erről itt olvashat bővebben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről