Öt év után visszatér a TV2 népszerű műsora, a Hal a tortán

Gáspár Bea / Hal a tortán
Vágólapra másolva!
A Hal a tortán először 2008 márciusában került a TV2 képernyőjére, majd kisebb nagyobb megszakításokkal még 2016-ban is készültek új részek.
Vágólapra másolva!

Hamarosan visszatér a képernyőre a TV2 Hal a tortán című műsora- értesült a Blikk. A lap szerint főzőműsor új évadának forgatásai már meg is kezdődtek, és ezen a héten többek között Szögeczki Ágica, Gáspár Győző és Ambrus Attila látta vendégül játékostársait egy vacsorára. Azt is megtudták, hogy a műsort Gáspár Bea vezeti majd. Korábban ezt a gasztrokibic szerepet Sági Szilárd, illetve a műsor egyik speciális, a Küldetés című szériájában Kovács Lázár töltötte be.

Forrás: Gáspár Bea / Hal a tortán

A gasztroshowban heti bontásban 4-5 összesorsolt híresség, illetve sztár küzd meg „csapatként" azért, hogy elnyerje a „tökéletes házigazda" és a „legjobb sztárszakács" címet. Minden nap más és más híres ember lát vendégül négy sztárt vagy közéleti személyiséget, akik az este végén pontozzák a házigazda vendéglátói teljesítményét. A vendégek csak a végeredményt látják, ellentétben a nézőkkel.

A TV2 egyelőre nem kommentálta értesüléseket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről